Header Ads Widget

Omul-Păianjen: În lumea păianjenului (Film animație 2018) Spider-Man: Into the Spider-Verse Trailer și detalii

Film animație și acțiune "Omul-Păianjen: În lumea păianjenului" 2018 cu actorii Shameik Moore, Jake Johnson și Hailee Steinfeld. Trailer subtitrat și dublat în limba română, Descriere, sinopsis și dată de lansare pentru filmul "Spider-Man: Into the Spider-Verse".


Despre filmul Omul-Păianjen: În lumea păianjenului

Omul-Păianjen: În lumea păianjenului / Spider-Man: Into the Spider-Verse este un film american cu super eroi animat pe computer din 2018, cu personajul Miles Morales / Spider-Man (Omul-Păianjen) din revitele Marvel Comics, produs de Columbia Pictures și Sony Pictures Animation în asociere cu Marvel Entertainment. Distribuit de Sony Pictures Releasing, este primul film de animație din franciza Omul-Păianjen / Spider-Man. Regizat de Bob Persichetti, Peter Ramsey și Rodney Rothman (în debutul regizoral al lui Persichetti și Rothman) după un scenariu de Phil Lord și Rothman, filmul îl are rolul principal pe actorul Shameik Moore care dă vocea personajului Miles Morales, alături de vocile lui Jake Johnson, Hailee Steinfeld, Mahershala Ali, Brian Tyree Henry, Lily Tomlin, Luna Lauren Vélez, John Mulaney, Kimiko Glenn, Nicolas Cage, Zoe Kravitz și Liev Schreiber. Povestea filmului îl urmărește pe Miles Morales în timp ce devine noul Om Păianjen și se alătură altor Oameni Păianjen din diverse universuri paralele pentru a-și salva universul de Kingpin.

Filmul de animație Omul-Păianjen: În lumea păianjenului / Spider-Man: Into the Spider-Verse a avut premiera la Regency Village Theatre din Los Angeles pe 1 decembrie 2018 și a fost lansat în cinematografe în Statele Unite pe 14 decembrie, în formatele Dolby Cinema, RealD 3D, IMAX 3D și 4DX. Filmul a încasat 375,5 milioane de dolari la nivel mondial, față de un buget de 90 de milioane de dolari. A primit aprecieri pe scară largă din partea criticilor pentru animație, personaje, poveste, actorie vocală, muzică și umor. Filmul a câștigat categoria cel mai bun film de animație la cea de-a 91-a ediție a Premiilor Oscar – fiind primul film non-Disney/Pixar care a câștigat premiul de la Rango (2011) până în prezent, precum și primul film non-Disney/Pixar de la Happy Feet (2006) care a câștigat când un film Disney/Pixar a fost, de asemenea, în dispută – și a avut un succes similar la cea de-a 76-a ediție a premiilor Globurile de Aur, cea de-a 72-a ediție a premiilor Academiei Britanice de Film și cea de-a 46-a ediție a Premiilor Annie. Două continuări, Omul-Păianjen: Prin lumea păianjenului / Spider-Man: Across the Spider-Verse și Spider-Man: Beyond the Spider-Verse, urmează să fie lansate în iunie 2023, respectiv martie 2024. Un film spin-off este, de asemenea, în dezvoltare.


Descrierea sinopsis a filmului Omul-Păianjen: În lumea păianjenului / Spider-Man: Into the Spider-Verse

Mușcat de un păianjen radioactiv în metrou, adolescentul din Brooklyn, Miles Morales, își dezvoltă brusc puteri misterioase care îl transformă în singurul Om Păianjen de pe pământ. Când îl întâlnește pe Peter Parker, își dă seama curând că sunt mulți alții care îi împărtășesc talentul special de a zbura. Miles trebuie să-și folosească acum noile abilități pentru a lupta împotriva maleficului Kingpin, un nebun uriaș care poate deschide portaluri către alte universuri și poate trage diferite versiuni ale Spider-Man în lumea noastră.

Regia
Bob Persichetti, Peter Ramsey, Rodney Rothman

Actori în distribuție
Shameik Moore, Jake Johnson, Hailee Steinfeld, Mahershala Ali, Brian Tyree Henry, Lily Tomlin, Luna Lauren Velez, Zoë Kravitz, John Mulaney, Kimiko Glenn, Nicolas Cage, Kathryn Hahn, Liev Schreiber, Chris Pine, Natalie Morales, Edwin R. Habacon, Oscar Isaac, Greta Lee, Stan Lee, Jorma Taccone, Joaquín Cosio, Marvin Jones III, Kim Yarbrough, Lake Bell, Jessica Mikayla, Gredel Berrios Calladine, Sarah D. Cole, Kelby Joseph, Mimi Davila, Claudia Choi, Melanie Haynes, Joseph Izzo, Nick Jaine, Muneeb Rehman, Carlos Zaragoza, Post Malone

Genul filmului
Animație, Acțiune, Aventuri

Dată de lansare:
1 decembrie 2018

Trailer subtitrat la filmul Omul-Păianjen: În lumea păianjenului (2018)

Trailerul subtitrat în limba română la filmul de animație Omul-Păianjen: În lumea păianjenului (2018) cu actorii Shameik Moore, Jake Johnson, Hailee Steinfeld, Mahershala Ali, Brian Tyree Henry, Lily Tomlin, Luna Lauren Velez, Zoë Kravitz și John Mulane și regizat de Bob Persichetti, Peter Ramsey și Rodney Rothman.




Trailer dublat la filmul Omul-Păianjen: În lumea păianjenului (2018)


Trimiteți un comentariu

0 Comentarii