Header Ads Widget

Omul-Păianjen: Prin lumea păianjenului (Film animație 2023) Spider-Man: Across the Spider-Verse

Trailer dublat în limba română la filmul de animație și acțiune "Omul-Păianjen: Prin lumea păianjenului" 2023 cu actorii Shameik Moore, Hailee Steinfeld și Oscar Isaac. Descriere și dată de lansare pentru filmul "Spider-Man: Across the Spider-Verse".

Despre filmul Omul-Păianjen: Prin lumea păianjenului

Omul-Păianjen: Prin lumea păianjenului / Spider-Man: Across the Spider-Verse este un film american cu super eroi animat pe computer, cu personajul Miles Morales / Spider-Man (Omul-Păianjen) din revista Marvel Comics, produs de Columbia Pictures și Sony Pictures Animation în asociere cu Marvel Entertainment. Distribuit de Sony Pictures Releasing, este o continuare a filmului Omul-Păianjen: În lumea păianjenului / Spider-Man: Into the Spider-Verse (2018) și are loc într-un multivers comun de universuri alternative numite „Spider-Verse”. Filmul este regizat de Joaquim Dos Santos, Kemp Powers și Justin K. Thompson (în debutul lor în regie), după un scenariu de Phil Lord, Christopher Miller și David Callaham. Actorul Shameik Moore îi dă vocea lui Miles, jucând alături de Hailee Steinfeld, Jake Johnson, Issa Rae, Daniel Kaluuya, Jason Schwartzman, Brian Tyree Henry, Luna Lauren Vélez, Greta Lee, Rachel Dratch, Jorma Taccone, Shea Whigham și Oscar Isaac. În film, Miles pleacă într-o aventură prin multivers cu o nouă echipă de oameni Păianjen.

Sony a început să dezvolte o continuare a filmului Omul-Păianjen: În lumea păianjenului înainte de lansarea acelui film în 2018, cu echipa de scriere și regie atașată. Era setat să se concentreze pe relația dintre Miles a lui Moore și Gwen Stacy / Femeia Păianjen jucată de Hailee Steinfeld. Filmul a fost anunțat oficial în noiembrie 2019, lucrările de animație au început în iunie 2020, cu un stil vizual diferit pentru fiecare dintre cele șase universuri vizitate de personaje.

Omul-Păianjen: Prin lumea păianjenului / Spider-Man: Across the Spider-Verse este programat să fie lansat în Statele Unite pe 2 iunie 2023, amânat de la o dată inițială din aprilie 2022 din cauza pandemiei de COVID-19. Un al treilea film, Spider-Man: Beyond the Spider-Verse, urmează să fie lansat pe 29 martie 2024. Un film spin-off axat pe femei este, de asemenea, în dezvoltare.

Sinopsis la filmul Omul-Păianjen: Prin lumea păianjenului

La un an de la evenimentele din filmul Omul-Păianjen: În lumea păianjenului / Spider-Man: Into the Spider-Verse, Miles Morales pleacă într-o aventură prin multivers cu Gwen Stacy și o nouă echipă de Oameni Păianjen pentru a se confrunta cu un nou răufăcător puternic.



Distribuție Actori: Shameik Moore, Hailee Steinfeld, Oscar Isaac, Issa Rae, Jake Johnson, Brian Tyree Henry, Luna Lauren Velez, Rachel Dratch, Daniel Kaluuya, Jason Schwartzman, Jorma Taccone, Shea Whigham

Regizor: Joaquim Dos Santos, Kemp Powers, Justin K. Thompson

Scenarist: Phil Lord, Christopher Miller, Dave Callaham

Genul filmului: Animație, Acțiune, Aventuri, Filme cu Spider-man, Filme 2023

Data de lansare: 7 octombrie 2022 în SUA

Premiera în România:

Cunoscut și ca: Spider-Man: Into the Spider-Verse 2

Descriere film Omul-Păianjen: Prin lumea păianjenului

Miles Morales revine pentru următorul capitol din saga Spider-Verse, câștigătoare a premiului Oscar. O aventură epică care va îl transporta pe prietenosul Om Păianjen acum cu normă întreagă, din cartierul lui din orașul Brooklyn, peste Multivers, pentru a-și uni forțele cu Gwen Stacy și o nouă echipă de Oameni Păianjeni să se confrunte cu un răufăcător mai puternic decât orice au întâlnit vreodată.

Trailer dublat în română la filmul Omul-Păianjen: Prin lumea păianjenului 2023

Trailerul dublat în limba română la filmul de animație și acțiune Omul-Păianjen: Prin lumea păianjenului (2023) cu actorii Shameik Moore, Hailee Steinfeld, Oscar Isaac, Jake Johnson, Issa Rae, Brian Tyree Henry, Luna Lauren Velez, Rachel Dratch și Daniel Kaluuya și regizat de Joaquim Dos Santos.



Trailer la filmul Omul-Păianjen: Prin lumea păianjenului / Spider-Man: Across the Spider-Verse 2023


Trimiteți un comentariu

0 Comentarii