Header Ads Widget

Jurassic Park 3 (Film acțiune sf 2001) Jurassic Park III Trailer și detalii

Film acțiune sf "Jurassic Park 3" 2001 cu actorii Sam Neill, William H. Macy și Tea Leoni. Trailer, Descriere, sinopsis și dată de lansare pentru filmul "Jurassic Park III".


Despre filmul Jurassic Park 3

Jurassic Park III este un film american de acțiune științifico-fantastică din 2001. Este a treia ediție din franciza Jurassic Park și ultimul film din trilogia originală Jurassic Park, lansat după filmul Lumea Dispărută: Jurassic Park / The Lost World: Jurassic Park (1997). Filmul îi are în distribuție pe Sam Neill, William H. Macy, Tea Leoni, Alessandro Nivola, Trevor Morgan și Michael Jeter. A fost scris de Peter Buchman, Alexander Payne și Jim Taylor și a fost regizat de Joe Johnston. Este primul film din franciză care nu este regizat de Steven Spielberg, care a fost, în schimb, producător executiv. Este, de asemenea, primul film al francizei care nu este bazat pe un roman al lui Michael Crichton, deși filmul include personaje și idei ale acestuia, inclusiv scene din primul său roman Jurassic Park (1990). Filmul se învârte în jurul unui cuplu divorțat care îl păcălește pe paleontologul dr. Alan Grant să-i ajute să-și găsească fiul, care este dispărut pe Isla Sorna.

După lansarea filmului Jurassic Park al lui Steven Spielberg, Joe Johnston și-a exprimat interesul pentru regia unei continuări, iar Steven Spielberg i-a permis să facă acest lucru. Universal Pictures a anunțat al treilea film în iunie 1998, cu lansarea programată pentru mijlocul anului 2000. O schiță scrisă de Buchman a fost respinsă cu cinci săptămâni înainte de filmare în favoarea unei idei mai simple de poveste sugerată de David Koepp, scriitorul celor două filme anterioare. Payne și Taylor au fost angajați să rescrie scenariul anterior de către Buchman, care a făcut revizuiri suplimentare la schița lor. Filmările au durat cinci luni, începând în Hawaii, în august 2000, înainte de a se muta în California. O versiune finală a scenariului nu a fost niciodată finalizată în timpul producției, o circumstanță la care Johnston a considerat că trebuie să renunțe. Jurassic Park III prezintă o combinație de dinozauri generați de computer și animatronici. Un Spinosaurus îl înlocuiește pe Tyrannosaurus din filmele anterioare ca principal antagonist al dinozaurului.

Jurassic Park 3 a avut premiera pe 16 iulie 2001 și a fost lansat în cinematografe pe 18 iulie. În ciuda recenziilor mixte din partea criticilor, filmul a avut succes la box office, încasând 368 de milioane de dolari la nivel mondial, devenind al optulea film cu cele mai mari încasări la nivel mondial în acel anul, dar cu cea mai mică rată din franciză. Următorul film din serie, Jurassic World, a fost lansat în 2015, demarând trilogia Jurassic World.



Descrierea sinopsis a filmului Jurassic Park 3 / Jurassic Park III

Dr. Alan Grant este acum un om fericit, cu incidentele anterioare din Jurassic Park acum în trecut. Grant este atât de fericit că anunță în public că nimic de pe Pământ nu-l poate convinge să se întoarcă înapoi pe insule. Poate nimic, cu excepția lui Paul Kirby. Kirby și soția sa, Amanda, vor un avion cu care să zboare peste Isla Sorna, avându-l ca ghid pe dr. Grant. Dar nu tot ce spune Kirby este adevărat. Când avionul aterizează, dr. Grant își dă seama că există un alt motiv pentru care sunt acolo, despre care el nu știe. Acum, dr. Grant este blocat pe o insulă pe care nu a mai fost niciodată, iar ceea ce a fost o călătorie cu avionul s-a transformat acum într-un grup de căutare.

Regia
Joe Johnston

Actori în distribuție
Sam Neill, William H. Macy, Téa Leoni, Laura Dern, Alessandro Nivola, Trevor Morgan, Michael Jeter, John Diehl, Bruce A. Young, Taylor Nichols, Mark Harelik, Julio Oscar Mechoso, Blake Michael Bryan, Sarah Danielle Madison, Linda Park, Sonia Jackson, Bruce French, Bernard Zilinskas, Rona Benson, Frank Clem, Craig Hosking, Rick Shuster

Genul filmului
Acțiune, Aventuri, SF

Dată de lansare:
16 iulie 2001

Trailer la filmul Jurassic Park 3 / Jurassic Park III (2001)


Trimiteți un comentariu

0 Comentarii