Header Ads Widget

Blestemul (Film horror 2004) The Grudge Trailer și detalii

Film thriller și horror "Blestemul" 2004 cu actorii Sarah Michelle Gellar, Jason Behr și Bill Pullman. Trailer, Descriere, sinopsis și dată de lansare pentru filmul "The Grudge".


Despre filmul Blestemul / The Grudge 2004

Blestemul / The Grudge este un film de groază supranatural din 2004 regizat de Takashi Shimizu, scris de Stephen Susco și produs de Sam Raimi, Robert Tapert și Takashige Ichise. Un remake al filmului de groază japonez al lui Shimizu din 2002, Ju-On: The Grudge, îi are în distribuție pe actorii Sarah Michelle Gellar, Jason Behr, KaDee Strickland, Clea DuVall și Bill Pullman și este prima parte din seria de filme The Grudge, care se bazează pe filmele japoneze Ju-On. Takako Fuji, Yuya Ozeki și Takashi Matsuyama portretizează personajele Kayako Saeki, Toshio Saeki și Takeo Saeki din filmele originale. Graficul este spus printr-o succesiune neliniară de evenimente și include mai multe subploturi care se intersectează.

Filmul a fost urmat de două sequel-uri, The Grudge 2: Capcana (2006) și Blestemul 3: Cheia misterului / The Grudge 3 (2009). O repornire, intitulată Blestemul / The Grudge a fost lansată în 2020 cu o acțiune care are loc concomitent cu evenimentele acestui film și cele două sequele ale sale.



Descrierea sinopsis a filmului Blestemul / The Grudge

Karen Davis, o asistentă americană, se mută la Tokyo și întâlnește un spirit supranatural care este răzbunător și deseori își posedă victimele. Încep să aibă loc o serie de morți înfiorătoare și misterioase, cu spiritul care își transmite blestemul asupra fiecărei victime. Karen trebuie să găsească acum o modalitate de a rupe această vrajă, înainte de a deveni următoarea ei victimă.

Regia
Takashi Shimizu

Actori în distribuție
Sarah Michelle Gellar, Jason Behr, KaDee Strickland, William Mapother, Clea DuVall, Grace Zabriskie, Bill Pullman, Rosa Blasi, Ted Raimi, Ryo Ishibashi, Yôko Maki, Yuya Ozeki, Takako Fuji, Takashi Matsuyama, Hiroshi Matsunaga, Hajime Okayama, Yoshiyuki Morishita, Kazuyuki Tsumura, Taigi Kobayashi, Junko Koizumi, Nana Koizumi

Genul filmului
Horror, Mister, Thriller

Dată de lansare:
22 octombrie 2004

Cunoscut și ca
The Grudge - titlul original, Blestemul - titlul în România

Trailer la filmul Blestemul / The Grudge (2004)


Trimiteți un comentariu

0 Comentarii