Header Ads Widget

The Grudge 2: Capcana (Film horror 2006) The Grudge 2 Trailer și detalii

Film thriller și horror "The Grudge 2: Capcana" 2006 cu actorii Sarah Michelle Gellar, Amber Tamblyn și Teresa Palmer. Trailer, Descriere, sinopsis și dată de lansare pentru filmul "The Grudge 2".


Despre filmul The Grudge 2: Capcana

The Grudge 2: Capcana este un film de groază supranatural din 2006 și o continuare a filmului Blestemul / The Grudge din 2004. Produs de Sam Raimi, filmul a fost regizat de Takashi Shimizu, scris de Stephen Susco și îi are în rolurile principale pe actorii Amber Tamblyn, Arielle Kebbel, Jennifer Beals, Edison Chen, Sarah Roemer și Sarah Michelle Gellar. După cum a afirmat Shimizu, filmul nu este un remake al niciunui film japonez și urmează o poveste diferită. La fel ca și predecesorul său, filmul prezintă o intrigă care este spusă printr-o secvență neliniară de evenimente și include mai multe subploturi care se intersectează. Cele trei subploturi principale includ: sora mai mică a lui Karen, Aubrey, care vine în Japonia după ce a aflat despre moartea lui Doug, o elevă pe nume Allison bântuită de fantome după ce a intrat în casă cu doi dintre colegii ei de clasă și un băiat pe nume Jake al cărui bloc de apartamente este bântuit de fantomele familiei Saeki.

The Grudge 2 a fost lansat în cinematografe în Statele Unite pe 13 octombrie 2006, de Columbia Pictures. Filmul a primit recenzii în general negative și a câștigat peste 70 de milioane de dolari în întreaga lume, față de un buget de 20 de milioane de dolari. O continuare, Blestemul 3: Cheia misterului / The Grudge 3, a fost lansată direct pe video în data de 12 mai 2009, în timp ce o continuare, Blestemul / The Grudge, a fost lansată în cinematografe pe 3 ianuarie 2020.



Descrierea sinopsis a filmului The Grudge 2: Capcana / The Grudge 2

În Pasadena, doamna Davis își trimite fiica Aubrey Davis la Tokyo pentru a o aduce înapoi în SUA pe sora ei Karen Davis, care este internată într-un spital după ce a supraviețuit unui incendiu. După întâlnirea lor, Karen moare și Aubrey decide să investigheze ce sa întâmplat cu ea și rămâne prinsă în aceeași situație, fiind urmărită de fantoma casei. Între timp, la Tokyo, cele trei colege de liceu Allison, Vanessa și Miyuki vizitează celebra casă bântuită și sunt, de asemenea, urmărite de fantomă. În Chicago, Trish se mută în apartamentul iubitului ei Bill, care locuiește cu copiii săi, adolescentul Lacey și băiatul Jake. La ușa alăturată se întâmplă lucruri ciudate cu vecinul lor.

Regia
Takashi Shimizu

Actori în distribuție
Sarah Michelle Gellar, Amber Tamblyn, Arielle Kebbel, Teresa Palmer, Takako Fuji, Edison Chen, Sarah Roemer, Matthew Knight, Misako Uno, Ohga Tanaka, Yuya Ozeki, Jennifer Beals, Christopher Cousins, Zen Kajihara, Takashi Matsuyama, Joanna Cassidy, Eve Gordon, Jenna Dewan, Ryo Ishibashi, Shaun Sipos, Kim Miyori, Sotaro Nagasawa, Kyoka Takizawa, Paul Jarrett

Genul filmului
Horror, Thriller

Dată de lansare:
13 octombrie 2006

Cunoscut și ca
The Grudge 2 - titlul original, The Grudge 2: Capcana - titlul în România

Trailer la filmul The Grudge 2: Capcana / The Grudge 2 (2006)


Trimiteți un comentariu

0 Comentarii