Header Ads Widget

Blestemul (Film horror 2020) The Grudge Trailer și detalii

Film fantezie horror "Blestemul" 2020 cu actorii Andrea Riseborough, Demián Bichir și John Cho. Trailer subtitrat în limba română, Descriere, sinopsis și dată de lansare pentru filmul "The Grudge".


Despre filmul Blestemul / The Grudge 2020

Blestemul / The Grudge este un film american de groază supranatural din 2020, scris și regizat de Nicolas Pesce și produs de Sam Raimi, Rob Tapert și Takashige Ichise. Anunțat inițial ca o repornire a remake-ului american din 2004 și a filmului de groază japonez original din 2002 Ju-On: The Grudge, filmul a ajuns să aibă loc înainte și în timpul evenimentelor din filmul Blestemul / The Grudge din 2004 și ale celor două continuări directe ale sale, și este a patra ediție din seria de filme americană The Grudge. Filmul îi are în rolurile principale pe Andrea Riseborough, Demián Bichir, John Cho, Betty Gilpin, Lin Shaye și Jacki Weaver și urmărește un ofițer de poliție care investighează mai multe crime care se pare că au legătură cu o singură casă.

Filmul horror Blestemul / The Grudge a fost lansat în Statele Unite pe 3 ianuarie 2020, de Sony Pictures Releasing. Filmul a încasat peste 49 de milioane de dolari în întreaga lume și a primit recenzii mixte până la negative din partea criticilor, care au criticat lipsa de sperieturi, personajele superficiale și natura plictisitoare și derivată a poveștii, dar i-au lăudat interpretările și atmosfera.


Descrierea sinopsis a filmului Blestemul / The Grudge

O detectivă investighează o scenă a crimei care are legătură cu un caz de care noul ei partener s-a ocupat în trecut. Crimele au avut loc într-o casă bântuită care transmite un blestem fantomatic celor care îndrăznesc să intre în ea. În curând, blestemul se răspândește la o femeie bolnavă în stadiu terminal și la soțul ei, și la un alt cuplu nebănuitor care s-au aflat în locul nepotrivit la momentul nepotrivit.

Regia
Nicolas Pesce

Actori în distribuție
Andrea Riseborough, Demián Bichir, John Cho, Betty Gilpin, Lin Shaye, Jacki Weaver, William Sadler, Frankie Faison, John J. Hansen, Tara Westwood, David Lawrence, Zoe Fish, Nancy Sorel, Stephanie Sy, Joel Marsh Garland, Robin Ruel, Bradley Sawatzky, Junko Bailey

Genul filmului
Fantastic, Horror, Filme 2020

Dată de lansare:
3 ianuarie 2020

Trailer subtitrat la filmul Blestemul / The Grudge (2020)

Trailerul subtitrat în limba română la filmul de groază Blestemul / The Grudge (2020) cu actorii Andrea Riseborough, Demián Bichir, John Cho, Betty Gilpin, Lin Shaye, Jacki Weaver, William Sadler, Frankie Faison și John J. Hansen și regizat de Nicolas Pesce.


Trimiteți un comentariu

0 Comentarii