Header Ads Widget

The Accursed (Film horror 2022) Trailer și Detalii

Film horror "The Accursed" 2022 cu actorii Mena Suvari, Meg Foster și Alexis Knapp. Trailer, Descriere, disponibilitate pe HBO Max și Netflix și dată de lansare pentru filmul "The Accursed".


Despre filmul The Accursed

The Accursed este un film american de groază din 2022 regizat de Kevin Lewis după un scenariu scris de Rob Kennedy. În rolurile principale ale filmului le avem pe actrițele Mena Suvari și Meg Foster, alături de actorii Alexis Knapp, Sarah Dumont, Sarah Grey, Troy James, Sherman Augustus, Ava McAvoy, Kailani Knapp, Marian Lee, Johnny Land și Kim Kendall în roluri secundare.


Filmul horror The Accursed este produs de companiile Blood Red Films și Storyoscopic Films și a fost lansat limitat în cinematografele americane și pe internet la cerere pe data de 14 octombrie 2022.


Sinopsis la filmul The Accursed

Elly este rugată de o prietenă de familie (Mena Suvari) să aibă grijă de o femeie în vârstă (Meg Foster) care locuiește într-o cabană îndepărtată pentru câteva zile. Ea este de acord, dar descoperă curând că se ascunde un demon în femeia care abia așteaptă să se elibereze.





Distribuție Actori în filmul The Accursed

Mena Suvari, Meg Foster, Alexis Knapp, Sarah Dumont, Sarah Grey, Troy James, Sherman Augustus, Ava McAvoy, Kailani Knapp, Marian Lee, Johnny Land, Kim Kendall, Olivia Day, Nia Cowart, Derek Severson, Jennifer Silverstein, Jaelyn Buffkin, Antoinette Van Klingeren

Regizor
Kevin Lewis

Scenarist
Rob Kennedy

Genul filmului
Horror, Filme 2022

Data de lansare
14 octombrie 2022 limitat în cinematografele americane și pe internet

Premiera în România
Nu sunt detalii despre o premieră a filmului în cinematografele românești

Cunoscut și ca
The Accursed titlul original, The Accursed titlul în România

Este filmul The Accursed pe HBO Max

Din păcate filmul The Accursed încă nu este disponibil pe HBO Max. Urmăriți în continuare site-ul nostru pentru a afla dacă filmul va intra pe platforma HBO Max.

Este filmul The Accursed pe Netflix?

Din păcate filmul The Accursed încă nu este disponibil pe Netflix. Urmăriți în continuare site-ul nostru pentru a afla dacă filmul va intra pe Netflix.

Descrierea filmului The Accursed

Elly (Sarah Grey) este rugată de o prietenă de familie (Mena Suvari) să petreacă câteva zile îngrijind de o femeie în vârstă (Meg Foster) care locuiește într-o cabană îndepărtată. Ea este de acord cu gândul că o scurtă excursie în pădure va fi o evadare plăcută. Cabana se dovedește a fi orice altceva decât relaxantă, deoarece Elly începe să halucineze în moduri care îmbină realitatea cu visele ei. Pe măsură ce viziunile preiau controlul, Elly își dă seama că a fost atrasă acolo de o prezență demonică ascunsă în interiorul femeii care abia aștepta să se elibereze.


Trailer la filmul "The Accursed" 2022


Trimiteți un comentariu

0 Comentarii