Header Ads Widget

Gata oricând: Eroii de la Podul Jiului (Film românesc istoric 2022) Trailer și detalii

Film românesc dramă istorică "Gata oricând: Eroii de la Podul Jiului" 2022 cu actorii: Liviu Cheloiu, Emanuel Cercelaru și Robert Cercelaru. Trailer, Descriere, unde poate fi văzut online și lansare pentru filmul "Gata oricând: Eroii de la Podul Jiului".


Despre filmul românesc Gata oricând: Eroii de la Podul Jiului

Gata oricând: Eroii de la Podul Jiului este un film românesc dramă și istoric din 2022 regizat de Sergiu Prodan și Barbu Silviu Tripăduș care sunt și autorii scenariului. Din distribuția filmului fac parte actorii Liviu Cheloiu, Emanuel Cercelaru, Robert Cercelaru, Cătălina Romaneț, Daniel Nuță, Mihai Tuca, Radu Botar și Dragos Stroie.


Filmul românesc dramă istorică Gata oricând: Eroii de la Podul Jiului este produs de compania Cinemagix și va fi lansat în România în premieră în data de 1 decembrie 2022 în cinematografele românești.


Sinopsis la filmul Gata oricând: Eroii de la Podul Jiului

Când un tânăr cercetaș descoperă că armata bavareză este aproape de Târgu-Jiu, îl anunță pe comisarul Popilian și împreună cu colegii cercetași, încercă să oprească ocuparea orașului de către armata germană.




Distribuție Actori în filmul Gata oricând: Eroii de la Podul Jiului

Liviu Cheloiu, Emanuel Cercelaru, Robert Cercelaru, Cătălina Romaneț, Daniel Nuță, Mihai Tuca, Radu Botar, Dragos Stroie

Regizor: Sergiu Prodan, Barbu Silviu Tripăduș

Scenariu: Sergiu Prodan, Barbu Silviu Tripăduș

Genul filmului: Dramă, Istoric, Filme românești, Filme românești 2022

Cunoscut internațional ca:

Premiera internațională:

Premiera în România: 1 decembrie 2022 în cinematografele românești

Unde poate fi văzut online filmul:

Este filmul românesc Gata oricând: Eroii de la Podul Jiului pe HBO Max

Din păcate filmul românesc Gata oricând: Eroii de la Podul Jiului încă nu este disponibil pe HBO Max. Urmăriți în continuare site-ul nostru pentru a afla dacă filmul va intra pe platforma HBO Max.

Este filmul românesc Gata oricând: Eroii de la Podul Jiului pe Netflix

Din păcate filmul românesc Gata oricând: Eroii de la Podul Jiului încă nu este disponibil pe Netflix. Urmăriți în continuare site-ul nostru pentru a afla dacă filmul va intra pe Netflix.

Descriere film românesc Gata oricând: Eroii de la Podul Jiului

În dimineața zilei de 14 octombrie 1916, când un tânăr cercetaș descoperă că temuta armată germană a ajuns nestingherită aproape de Târgu-Jiu, îl anunță în grabă pe comisarul orașului Ioan Popilian și, împreună cu câțiva polițiști și cercetași, ajutați de câțiva civili rămași în orașul deja evacuat, luptă la Podul Jiului pentru a opri ocuparea orașului de inamic până la sosirea armatei române. Ocuparea podului ar fi dus la ocuparea gării, lucru ce ar fi permis armatei germane să oprească retragerea armatei române. Un film după o întâmplare reală.



Trailer online la filmul românesc Gata oricând: Eroii de la Podul Jiului 2022


Trimiteți un comentariu

0 Comentarii