Header Ads Widget

Crăciun de coșmar (Film acțiune 2022) Violent Night Trailer subtitrat și Detalii

Film acțiune și comedie "Crăciun de coșmar" 2022 cu actorii David Harbour, John Leguizamo și Beverly D'Angelo. Trailer subtitrat în limba română, Descriere, disponibilitate pe HBO Max și Netflix și dată de lansare pentru filmul "Violent Night".


Despre filmul Crăciun de coșmar

Crăciun de coșmar / Violent Night (Noapte violentă) este un film american de acțiune și comedie neagră de Crăciun din 2022, regizat de Tommy Wirkola, după un scenariu original scris de Pat Casey și Josh Miller. Filmul îi are în distribuție pe actorii David Harbour, John Leguizamo, Cam Gigandet, Alex Hassell, Alexis Louder, Edi Patterson și Beverly D'Angelo.


Filmul de comedie și acțiune Crăciun de coșmar / Violent Night a avut premiera mondială la New York Comic Con pe 7 octombrie 2022 și este programat să fie lansat în Statele Unite pe 2 decembrie 2022, de Universal Pictures. Tot pe 2 decembrie 2022 va fi lansat subtitrat și în România filmul Crăciun de coșmar / Violent Night.


Sinopsis la filmul Crăciun de coșmar

Când un grup de mercenari atacă moșia unei familii bogate în Ajunul Crăciunului, Moș Crăciun trebuie să intervină pentru a salva ziua (și Crăciunul).





Distribuție Actori în filmul Crăciun de coșmar

David Harbour, John Leguizamo, Beverly D'Angelo, Cam Gigandet, Brendan Fletcher, Edi Patterson, Alex Hassell, Alexis Louder, Mike Dopud, Alexander Elliot, Stephanie Sy, André Eriksen, Mitra Suri, Sean Skene, Erik Athavale, John B. Lowe, Frederick Allen, Vance Halldorson

Regizor
Tommy Wirkola

Scenarist
Pat Casey, Josh Miller

Genul filmului
Acțiune, Comedie, Crime, Filme 2022

Data de lansare
2 decembrie 2022 în cinematografele din America

Premiera în România
2 decembrie 2022 în cinematografele românești

Cunoscut și ca
Violent Night titlul original, Crăciun de coșmar titlul în România

Este filmul Crăciun de coșmar pe HBO Max

Din păcate filmul Crăciun de coșmar / Violent Night încă nu este disponibil pe HBO Max. Urmăriți în continuare site-ul nostru pentru a afla dacă filmul va intra pe platforma HBO Max.

Este filmul Crăciun de coșmar pe Netflix?

Din păcate filmul Crăciun de coșmar / Violent Night încă nu este disponibil pe Netflix. Urmăriți în continuare site-ul nostru pentru a afla dacă filmul va intra pe Netflix.

Descrierea filmului Crăciun de coșmar

Când o echipă de mercenari pătrunde într-un complex al familii bogate în Ajunul Crăciunului, luând ostatici pe toți din interior, echipa nu este pregătită pentru un combatant surpriză: Moș Crăciun (David Harbour, Văduva Neagră / Black Widow, serialul Stranger Things) este pe teren și e pe cale să arate de ce acest simbol nu este un sfânt.


Trailer subtitrat la filmul "Violent Night" 2022 Crăciun de coșmar

Trailerul subtitrat în limba română la filmul de acțiune și comedie Crăciun de coșmar / Violent Night (2022) cu actorii David Harbour, John Leguizamo, Beverly D'Angelo, Cam Gigandet, Brendan Fletcher, Edi Patterson, Alex Hassell, Alexis Louder și Mike Dopud și regizat de Tommy Wirkola.


Trimiteți un comentariu

0 Comentarii