Header Ads Widget

Stranger Things Sezonul 4 Data lansării, Distribuție, Trailer, Dată lansare episod 1

Stranger Things Sezonul 4 Data lansării, Distribuția, Trailer, Data lansării episodului 1, noii membri ai distribuției, Teaser, Datele de filmare și multe altele sunt discutate aici. Fără îndoială că Stranger Things este unul dintre cele mai iubite și populare seriale de pe Netflix. A avut premiera pentru prima dată pe Netflix în 2016. Trei sezoane sunt deja difuzate, iar acum fanii așteaptă Stranger Things Sezonul 4. Este un serial SF cu o poveste scrisă foarte bine. Ne străduim să descompunem diverse detalii despre data lansării Sezonului 4 Stranger Things, numărul de episoade și noii membri ai distribuției.


Stranger Things Sezonul 4

Stranger Things sezonul 4 este unul dintre cele mai așteptate sezoane ale unui serial din toate timpurile. Fanii caută noi actualizări despre sezonul următor al serialului Stranger Things produs de Netflix sau actualizări din surse oficiale. Unele anunțuri oficiale despre sezonul 4 sunt deja făcute din când în când.

S-au făcut multe schimbări, deoarece filmările trebuia să se încheie în august 2020, dar au fost afectate de Covid-19. În acest articol, vă vom face cunoscute multe lucruri legate de sezonul 4 Netflix România, SUA, Marea Britanie, Europa, Africa de Sud, Australia, India, Canada, Filipine. Veți cunoaște următoarele lucruri:

- Când se va lansa Stranger Things Sezonul 4?
- Care este distribuția principală a celui de-al 4-lea sezon din Stranger Things?
- Numele noilor membri ai distribuției.
- Cine va reveni în Stranger Things Sezonul 4?

Stranger Things Sezonul 4 Data lansării

Netflix nu a făcut niciun anunț despre data lansării Sezonului 4 Stranger Things. Știm cu siguranță că planul pentru data lansării sezonului 4 a fost afectat de Covid 19, iar întârzierile se datorează faptului că au trebuit să oprească filmările în ultimele două luni. Producția a fost oprită din cauza pandemiei Covid-19, iar filmările nu au putut fi reluate până în octombrie 2020. Inițial, intenționau să termine filmările în august 2020.

De asemenea, suntem conștienți de faptul că lucrul la post-producția Stranger Things este foarte lungă, așa că putem spune că sezonul 4 nu va fi lansat nicidecum înainte de sfârșitul anului 2021. Se poate spune, de asemenea, că data lansării Stranger Things Season 4 va fi în primul trimestru al anului 2022. Data lansării pentru sezonul 4 poate diferi pentru fiecare țară.

Astfel, credem că lansarea în toate țările din lume va fi undeva în primul trimestru al anului 2022.

Stranger Things Sezonul 4 Numele Episodului 1

Nu știm câte sau cum se numesc toate episoadele din Stranger Things sezonul 4, dar deocamdată știm numele episodului 1. Se numește „Capitolul Unu: Clubul Focului din Iad”. Acesta poate fi considerat clubul oficial Dungeons and Dragon de la liceul Howkins, deci putem spune că va fi un început bun pentru sezon.

Stranger Things Sezonul 4 Trailer

Producătorii au vrut să ne asigure că au început filmările la al 4-lea sezon lansând trailerul pe 4 februarie 2020. Trailerul este mai mult un teaser și îl arată doar pe Jim Hopper, personajul jucat de David Harbour. Următorul teaser a fost lansat pe 6 mai 2021 și poate fi văzut mai jos.


Stranger Things 4 Sneak Peek

Un clip în care puteți arunca o privire rapidă la sezonul 4 Stranger Things. Fiecare fază durează câte o secundă și nu poți să-ți dai seama de prea multe, însă vă puteți revedea personajele preferate în ipostaze care te fac cel puțin curios de ce se va întâmpla în noul sezon.


Stranger Things Sezonul 4 Lista cu actorii din distribuție

Aceștia sunt membrii distribuției care au jucat deja în primele trei sezoane. Vor fi văzuți și în sezonul 4.

Winona Ryder în rolul Joyce Byers
David Harbour în rolul Detective Jim Hopper
Millie Bobby Brown în rolul ‘Eleven’/Jane Hopper
Finn Wolfhard în rolul Mike Wheeler
Gaten Matarazzo în rolul Dustin Henderson
Caleb McLaughlin în rolul Lucas Sinclair
Noah Schnapp în rolul Will Byers
Natalia Dyer în rolul Nancy Wheeler
Charlie Heaton în rolul Jonathan Byers
Sadie Sink în rolul Max Mayfield
Maya Hawke în rolul Robin Buckley
Joe Keery în rolul Steve Harington

Stranger Things Sezonul 4 Actori noi în distribuție

În sezonul 4 sunt cooptați și alți actori, iar numele și rolurile jucate sunt:

Jamie Campbell Bower în rolul Peter Ballard
Eduardo Franco în rolul Argyle
Joseph Quinn în rolul Eddie Munson
Robert Englund în rolul Victor Creel
Tom Wlashicha în rolul Dmitri
Sherman Augustus în rolul Lt. Colonel Sullivan
Mason Dye în rolul Jason Carver
Nikola Djuricko în rolul Yuri
Tyner Rushing în rolul Virginia Creel
Joel Stoffer în rolul Warden Hatch.

Vom continua să postăm pe site cele mai recente actualizări legate de sezonul 4 al serialului Stranger Things, produs de Netflix. Până la lansare, puteți citi un rezumat la ultimele 4 episoade din sezonul 3 Stranger Things.

Trimiteți un comentariu

0 Comentarii