Header Ads Widget

Rezumat la ulimele 4 episoade din sezonul 3 Stranger Things

Rezumat la ultimele 4 episoade ale sezonului 3 din serialul produs de Netflix, Stranger Things. Sezonul 4 al serialului Stranger Things este programat să fie lansat de Netflix în anul 2022, iar rezumatul scurt de mai jos, vă va ajuta să vă reamintiți cum s-a terminat sezonul 3 și ce s-a întâmplat cu personaje principale.



Rezumat la episodul 5 al sezonului 3, denumit "Armata"
Hopper și Joyce caută una dintre proprietățile abandonate, descoperind un laborator ascuns. Grigori vine să-i omoare, iar ei abia scapă dar iau un ostatic - un om de știință rus pe nume Alexei. Dustin, Steve, Robin și Erica ajung într-un laborator rusesc sub Starcourt și se ascund de soldații ruși care descarcă lăzile din lift. Încercând să găsească o cameră de comunicații, grupul descoperă o zonă mare de testare în care oamenii de știință încearcă să deschidă forțat un portal către Upside Down. Deoarece Alexei nu vorbește engleza, Hopper și Joyce îl duc la Murray - singurul vorbitor de rusă pe care îl cunosc - să traducă. Grigori încearcă să-i urmeze, dar pierde urmele. Nancy și Jonathan se regrupează cu Will, Mike, Lucas, Unsprezece și Max și apoi speculează că Billy și Driscoll sunt ambii posedați de Mind Flayer, care îi folosește pentru a poseda oameni și a crea o armată. Grupul decide s-o viziteze pe Doris Driscoll la spital pentru a afla mai multe, dar observă că aceasta a plecat. Ei sunt apoi atacați de Tom și Bruce, care acum sunt posedați de Flayed, dar care după ce Nancy și Jonathan îi ucid, se dizolvă într-o singură masă organică asemănătoare cu Mind Flayer.

Rezumat la episodul 6 al sezonului 3, denumit "Din mai mulți, unul"
Unsprezece, care tocmai se împăcase cu Mike, își folosește puterile pentru a-l opri pe Mind Flayer, forțându-l să fugă la moară. În laboratorul rusesc de sub Starcourt, Steve și Robin sunt capturați, drogați și interogați, dar Dustin și Erica reușesc să-i salveze. Cu traducerea lui Murray, Hopper și Joyce îl țin ostatic pe Alexei, forțându-l să dezvăluie că rușii încearcă să acceseze Upside Down și că deschid un portal sub Starcourt. Hopper îl sună pe Owens și-i spune să avertizeze guvernul SUA cu privire la amenințare, dar Joyce insistă să se întoarcă imediat la Hawkins, temându-se că copiii lor ar putea fi implicați. Grigori îl găsește pe Kline la târgul de Ziua Independenței și îi cere să intensifice eforturile pentru a-l găsi Hopper. Mike își recunoaște din greșeală dragostea pentru Unsprezece. Pentru a găsi Mind Flayer, Unsprezece își folosește puterile pentru a comunica psihic cu Billy și află despre copilăria sa tulburată și despre faptul că Flayer este la moară. Billy simte prezența lui Unsprezece, oferind lui Mind Flayer accesul la locația ei, iar Billy îi dezvăluie apoi că planul lui Mind Flayer este să o omoare pentru a se răzbuna pentru închiderea porții. Cei posedați se strâng la moară și se dizolvă într-o masă organică care apoi fuzionează cu Mind Flayer.

Rezumat la episodul 7 al sezonului 3, denumit "Mușcătura"
Unsprezece și ceilalți își dau seama că Mind Flayer vine după ea, deoarece ea a fost cea care a închis poarta anterior. Will simte că Mind Flayer se apropie și atacă grupul înainte să fugă, rănind-o pe Unsprezece. Dustin și Erica îi târăsc până la cinematograful din Starcourt pe Steve și Robin care sunt drogați. Grupul lui Unsprezece intră într-un supermarket pentru a-i trata rănile și a aduna mai multe provizii. Dustin îi contactează prin walkie-talkie pentru a le explica situația dar i se termină bateria. Unsprezece își folosește puterile pentru a-l găsi pe Dustin, iar grupul pleacă spre mall. Steve recunoaște că are sentimente pentru Robin, dar ea îi spune că e lesbiană. Grupul lui Hopper se îndreaptă spre târgul din Hawkins pentru a găsi copiii, dar sunt văzuți de Kline care îi avertizează pe rușii. Alexei este împușcat mortal de Grigori în fața lui Murray. Murray, Hopper și Joyce evită câțiva agenți sovietici și află că agenții îi caută pe copii la mall. La mall, grupul lui Unsprezece ajunge la timp pentru a-i opri pe ruși să împuște grupul lui Dustin. Unsprezece se prăbușește în fața copiilor, rana ei pulsând.

Rezumat la episodul 8 al sezonului 3, denumit "Bătălia de la Starcourt"
Unsprezece scapă de bucata de Mind Flayer fixată în rana ei, făcând-o neputincioasă. Sosește grupul lui Hopper și se fac planuri pentru a duce într-un loc sigur grupul lui Unsprezece. Apoi, Hopper, Joyce și Murray distrug mașinăria, iar Dustin și Erica le dă indicații din turnul de radio. Billy și Mind Flayer prind grupul lui Unsprezece la mall. Ceilalți îl atacă pe Mind Flayer cu artificii în timp ce Unsprezece îl eliberează pe Billy de sub controlul lui Mind Flayer. Billy se sacrifică protejându-i pe Unsprezece, Mike și Max. Hopper luptă și îl ucide pe Grigori, dar rămâne împotmolit cu mașina în timp ce face asta. Între timp, Joyce este forțată să declanșeze explozia care închide poarta, iar Hopper pare că s-a dezintegrat în timpul exploziei. Mind Flayer moare chiar când Dr. Owens ajunge cu forțele militare. Trei luni mai târziu, morții sunt mușamalizați, Starcourt este distrus și Kline este arestat. Familia Byers și Unsprezece care încă nu s-a recuperat complet, se pregătesc să se mute din Hawkins. Mike și Unsprezece își mărturisesc dragostea unul pentru celălalt și își fac planuri să se întâlnească de Ziua Recunoștinței. În Kamchatka, gardienii ruși sunt instruiți să hrănească un Demogorgon dându-i să mănânce un prizonier, dar „nu americanul”.

Trimiteți un comentariu

0 Comentarii