Header Ads Widget

Tiny Cinema (Film horror 2022) Trailer și Detalii

Film comedie horror "Tiny Cinema" 2022 cu actorii Khaliel Abdelrahim, Kimberly Alexander și Luisa Alzate. Trailer, Descriere, disponibilitate pe HBO Max și Netflix și dată de lansare pentru filmul "Tiny Cinema".


Despre filmul Tiny Cinema

Tiny Cinema este un film american de comedie și groază din 2022 regizat de Tyler Cornack după un scenariu scris împreună cu Ryan Koch și William Morean. Filmul îi are în rolurile principale pe actorii Khaliel Abdelrahim, Kimberly Alexander, Luisa Alzate, Kristina Clifford, Tyler Cornack, Shelby Dash, T.C. De Witt, Paul Ford, Olivia Herman, Sam Landers, Lisa Mason Lee, Austin Lewis și Kyle Lewis.


Filmul horror și comedie Tiny Cinema a fost produs de compania Tiny Cinema și a avut premiera mondială pe 26 August 2022 la festivalul de Film FrightFest din Marea Britanie, fiind apoi lansat limitat în cinematografele americane pe 2 Septembrie 2022.


Sinopsis la filmul Tiny Cinema

Un străin misterios spune povestea întortocheată a unor străini aparent neconectați prinși într-o serie de evenimente din altă lume ale căror vieți se vor schimba în moduri incredibile pentru totdeauna.





Distribuție Actori în filmul Tiny Cinema

Khaliel Abdelrahim, Kimberly Alexander, Luisa Alzate, Kristina Clifford, Tyler Cornack, Shelby Dash, T.C. De Witt, Paul Ford, Olivia Herman, Sam Landers, Lisa Mason Lee, Austin Lewis, Kyle Lewis, Kevin Eric McCarthy, Kevin Michael Moran, Matt Rasku, Tyler Rice, Matt Rubano, Katie Ryan, Tyler Selvey, Denise Swindell, Phil Ursino

Regizor
Tyler Cornack

Scenarist
Tyler Cornack, Ryan Koch, William Morean

Genul filmului
Comedie, Horror, Filme 2022

Data de lansare
26 august 2022 la festivalul de Film FrightFest, 2 Septembrie 2022 limitat în cinematografe în Statele Unite

Premiera în România
Nu sunt detalii despre o premieră a filmului în cinematografele românești

Cunoscut și ca
Tiny Cinema titlul original, Tiny Cinema titlul în română

Este filmul Tiny Cinema pe HBO Max

Din păcate filmul Tiny Cinema încă nu este disponibil pe HBO Max. Urmăriți în continuare site-ul nostru pentru a afla dacă filmul va intra pe platforma HBO Max.

Este filmul Tiny Cinema pe Netflix?

Din păcate filmul Tiny Cinema încă nu este disponibil pe Netflix. Urmăriți în continuare site-ul nostru pentru a afla dacă filmul va intra pe Netflix.

Descrierea filmului Tiny Cinema

Un străin misterios spune povestea întortocheată a unor străini aparent neconectați ale căror vieți se vor schimba în moduri incredibile și bizare pentru totdeauna. Pe măsură ce realitatea se dezvăluie, fiecare persoană trebuie să se lupte cu provocări incredibile dintr-un multivers care caută răspunsuri la întrebările esențiale ale vieții, morții, dragostei și soarta viitorului nostru.


Trailer la filmul "Tiny Cinema" 2022


Trimiteți un comentariu

0 Comentarii