Header Ads Widget

Summit Fever (Film thriller 2022) Trailer și Detalii

Film dramă și thriller "Summit Fever" 2022 cu actorii Ryan Phillippe, Freddie Thorp și Mathilde Warnier. Trailer, Descriere, disponibilitate pe HBO Max și Netflix și dată de lansare pentru filmul "Summit Fever".


Despre filmul Summit Fever

Summit Fever este un film thriller britanic regizat de Julian Gilbey. Filmul îi are în rolurile principale ale distribuției pe actorii Ryan Phillippe, Freddie Thorp, Mathilde Warnier, Michel Biel, Hannah New, Gianmarco Saurino, Laura Ferries, Jake J. Meniani, Théo Christine, Nancy Tate.


Filmul dramă și thriller britanic Summit Fever este produs de companiile Haymarket Films, Head Gear Films și Metrol Technology și va fi lansat în cinematografe și la cerere și pe platforme digitale pe 14 octombrie 2022.


Sinopsis la filmul Summit Fever

Ryan Phillippe și Freddie Thorp joacă într-un film plin de adrenalină, în care o expediție montană ambițioasă devine o luptă uluitoare pentru supraviețuire.





Distribuție Actori în filmul Summit Fever

Ryan Phillippe, Freddie Thorp, Mathilde Warnier, Michel Biel, Hannah New, Gianmarco Saurino, Laura Ferries, Jake J. Meniani, Théo Christine, Nancy Tate, Jocelyn Wedow, Corinne Delacour, Thomas Ancora, Régis Romele

Regizor
Julian Gilbey

Scenarist
Julian Gilbey

Genul filmului
Dramă, Thriller, Filme 2022

Data de lansare
14 Octombrie 2022 limitat în cinematografele americane

Premiera în România
Nu sunt detalii despre o premieră a filmului în cinematografele românești

Cunoscut și ca
Summit Fever titlul original, Summit Fever titlul în română

Este filmul Summit Fever pe HBO Max

Din păcate filmul Summit Fever încă nu este disponibil pe HBO Max. Urmăriți în continuare site-ul nostru pentru a afla dacă filmul va intra pe platforma HBO Max.

Este filmul Summit Fever pe Netflix?

Din păcate filmul Summit Fever încă nu este disponibil pe Netflix. Urmăriți în continuare site-ul nostru pentru a afla dacă filmul va intra pe Netflix.

Descrierea filmului Summit Fever

Un vis îndrăzneț de a escalada cel mai provocator trio de munți din lume se transformă în curând într-un coșmar terifiant pentru un grup de prieteni, când o furtună mortală îi prinde pe alpiniști în apropierea vârfului și întrerupe orice speranță de salvare. Cu toate șansele împotriva lor, prietenii sunt forțați să aibă încredere unul în celălalt pentru a se salva prin orice mijloace necesare.


Trailer la filmul "Summit Fever" 2022


Trimiteți un comentariu

0 Comentarii