Header Ads Widget

Paradise City (Film acțiune 2022) Trailer și Detalii

Film acțiune și thriller "Paradise City" 2022 cu actorii Bruce Willis, John Travolta și Stephen Dorff. Trailer, Descriere, disponibilitate pe HBO Max și Netflix și dată de lansare pentru filmul "Paradise City".


Despre filmul Paradise City

Paradise City este un film american de acțiune și suspans regizat de Chuck Russell și scris de Russell, Corey Large și Edward John Drake. În rolurile principale ale filmului joacă John Travolta și Bruce Willis, alături de actori precum Stephen Dorff, Branscombe Richmond, Blake Jenner, Amber Abara, Kate Katzman, Lorenzo Antonucci, Sarah Ashley Rodriguez, Praya Lundberg, Corey Large, Carrie Bernans și Laird Akeo.


Filmul de acțiune și thriller american "Paradise City" este produs de companiile 308 Ent, Arcana Studio și BondIt Media Capital și urmează să fie lansat de Saban Films în cinematografe limitate și pe VOD în data de 11 noiembrie 2022.


Sinopsis la filmul Paradise City

Ryan Swan trebuie să-și croiască drum prin lumea criminală hawaiană pentru a se răzbuna pe regele care l-a ucis pe tatăl său.





Distribuție Actori în filmul Paradise City

Bruce Willis, John Travolta, Stephen Dorff, Branscombe Richmond, Blake Jenner, Amber Abara, Kate Katzman, Lorenzo Antonucci, Sarah Ashley Rodriguez, Praya Lundberg, Corey Large, Carrie Bernans, Laird Akeo, Patty Lee, Russell Satele, Maya Ford, Victor Gonzalez, Drew Taylor, Buddy Watkins, Micah Giovanni, Kade Vu, Adam Huel Potter, Chad Owens, Bradford Haynes, Ray Fite, David Tu'itupou, Geronimo Son, Hunt Coulahan, Jock Armour, Mary Ann Perreira, Cesar Miramontes, Sydney Koch, Felix Perez, Kuuipomakawiwoole Kahalewai Hill, Vene Chun, Ute Finch, Shen Gandolfo, Kawika Hoke, Kiegan Otterson, Zach Zane, Mary Ann Perriera, Patrick Ashley O'Neal

Regizor
Chuck Russell

Scenarist
Chuck Russell, Corey Large, Edward John Drake

Genul filmului
Acțiune, Thriller, Filme 2022

Data de lansare
11 noiembrie 2022 limitat în cinematografele americane, 11 noiembrie 2022 pe VOD

Premiera în România
Nu sunt detalii despre o premieră a filmului în cinematografele românești

Cunoscut și ca
Paradise City titlul original, Paradise City titlul în România

Este filmul Paradise City pe HBO Max

Din păcate filmul Paradise City încă nu este disponibil pe HBO Max. Urmăriți în continuare site-ul nostru pentru a afla dacă filmul va intra pe platforma HBO Max.

Este filmul Paradise City pe Netflix?

Din păcate filmul Paradise City încă nu este disponibil pe Netflix. Urmăriți în continuare site-ul nostru pentru a afla dacă filmul va intra pe Netflix.

Descrierea filmului Paradise City

Vedetele de film și actorii din Pulp Fiction, Bruce Willis și John Travolta, se confruntă în acest thriller plin de acțiune. Când vânătorul de recompense Ian Swan (Willis) este împușcat și presupus mort după ce a dispărut în apele Maui, fiul lui Swan, Ryan (Blake Jenner), fostul său partener (Stephen Dorff) și un detectiv local (Praya Lundberg) au pornit să găsească ucigași. După ce au fost amenințați de un agent nemilos (Travolta), se pare că Ryan și echipa sa nu au mai multe opțiuni - până când o excursie în comunitatea insulară Paradise City strâns păzită îi unește cu un aliat neprevăzut.


Trailer la filmul "Paradise City" 2022


Trimiteți un comentariu

0 Comentarii