Header Ads Widget

Megan (Film horror sf 2023) M3GAN Trailer subtitrat și Detalii

Film horror și thriller "MEGAN" 2023 cu actorii Amie Donald, Allison Williams și Violet McGraw. Trailer subtitrat în limba română, Descriere, disponibilitate pe HBO Max și Netflix și dată de lansare pentru filmul "M3GAN".


Despre filmul M3GAN

Megan (stilizat ca M3GAN sau MΞGAN) este un film american de groază științifico-fantastic din 2023 regizat de Gerard Johnstone după un scenariu de Akela Cooper și o poveste de Cooper și James Wan. În film, o ingineră în robotică de la o companie de jucării construiește o păpușă reală care începe să capete o viață proprie. În rolurile principale ale filmului îi avem pe actorii Amie Donald, Allison Williams, Violet McGraw, Ronny Chieng și Brian Jordan Alvarez.


Filmul horror sf M3GAN / Megan este produs de Jason Blum și James Wan sub bannerele lor Blumhouse Productions și, respectiv, Atomic Monster Productions, alături de Divide/Conquer și este programat să fie lansat în cinematografe în Statele Unite de către Universal Pictures pe 13 ianuarie 2023.


Sinopsis la filmul Megan / M3GAN

Gemma (Allison Williams), un robotist genial la o companie de jucării, folosește inteligența artificială pentru a dezvolta M3GAN: Model 3 Generative Android, o păpușă care pare vie, programată să fie cel mai bun însoțitor al unui copil și cel mai mare aliat al părintelui. După ce a câștigat în mod neașteptat custodia nepoatei sale orfane Katie, Gemma solicită ajutorul prototipului M3GAN – o decizie care are consecințe îngrozitoare.





Distribuție Actori în filmul Megan / M3GAN

Amie Donald, Allison Williams, Violet McGraw, Ronny Chieng, Jenna Davis, Brian Jordan Alvarez, Arlo Green, Jen Van Epps, Kira Josephson, Michael Saccente, Stephane Garneau-Monten, Jack Cassidy

Regizor
Gerard Johnstone

Scenarist
Akela Cooper

Genul filmului
Horror, SF, Thriller, Filme 2023

Data de lansare
13 ianuarie 2023 în cinematografele americane

Premiera în România
Nu sunt detalii despre o premieră a filmului în cinematografele românești

Cunoscut și ca
M3GAN titlul original, MEGAN titlul în România

Este filmul Megan / M3GAN pe HBO Max

Din păcate filmul Megan / M3GAN încă nu este disponibil pe HBO Max. Urmăriți în continuare site-ul nostru pentru a afla dacă filmul va intra pe platforma HBO Max.

Este filmul Megan / M3GAN pe Netflix?

Din păcate filmul Megan / M3GAN încă nu este disponibil pe Netflix. Urmăriți în continuare site-ul nostru pentru a afla dacă filmul va intra pe Netflix.

Descrierea filmului Megan / M3GAN

M3GAN este o minune a inteligenței artificiale, o păpușă reală, programată să fie cel mai bun însoțitor al unui copil și cel mai mare aliat al părinților. Conceput de geniala ingineră în robotică (Allison Williams - Get Out) a companiei de jucării, M3GAN poate asculta, urmări și învăța pe măsură ce devine prietenă și profesoară, tovarășă de joacă și protectoare pentru copilul de care este legată. Când Gemma devine brusc îngrijitoarea nepoatei sale orfane de 8 ani, Cady (Violet McGraw, The Haunting of Hill House), Gemma este nesigură și nepregătită să fie părinte. Sub o presiune intensă la locul de muncă, Gemma decide să-și împerecheze prototipul M3GAN cu Cady în încercarea de a rezolva ambele probleme - o decizie care va avea consecințe de neimaginat.


Trailer la filmul "Megan / M3GAN" 2023

Trailerul subtitrat în limba română la filmul horror sf Megan / M3GAN (2022) cu actorii Amie Donald, Allison Williams, Violet McGraw, Ronny Chieng, Jenna Davis, Brian Jordan Alvarez, Arlo Green, Jen Van Epps, Kira Josephson și Michael Saccente și regizat de Gerard Johnstone.


Trimiteți un comentariu

0 Comentarii