Header Ads Widget

Katharina (Film românesc horror 2022) Trailer și detalii

Film românesc fantezie și horror "Katharina" 2022 cu actorii: Ely Ciotmonda, Sorana Ilie și Sarah Rus. Trailer, Descriere, unde poate fi văzut online și lansare pentru filmul "Katharina".


Despre filmul românesc Katharina

Katharina este un film românesc de groază, fantezie și suspans din 2022 regizat de Florian Zapra după un scenariu scris chiar de el. Filmul este un lungmetraj de groază, filmat în Transilvania, Bistrița, și produs de Bistrița Film Studio în colaborare cu studenții. În rolurile principale ale filmului îi găsim pe actorii români Ely Ciotmonda, Sorana Ilie, Sarah Rus, Iulia Rebrean, Raul Szanto, Robi Ciobanu și Sarmis Loznianu.


Filmul românesc horror, fantastic și thriller Katharina este produs de compania Bistrița Film Studio și a avut premiera pe 15 octombrie 2022 la festivalul de Film Dracula România, urmând probabil să fie lansat în cinematografele românești în 2022.


Sinopsis la filmul Katharina

Un grup de adolescenți găsesc o fantomă pe Via Transilvanica și decid s-o aducă în oraș pentru a o integra în societate.





Distribuție Actori în filmul Katharina

Ely Ciotmonda, Sorana Ilie, Sarah Rus, Iulia Rebrean, Raul Szanto, Robi Ciobanu, Sarmis Loznianu, Valentin Ogâgāu, Vlad Colta, Danut Gogu, Tudor Bartes, Iris Lombrea, Dragos Tānasā

Regizor: Florian Zapra

Scenariu: Florian Zapra

Genul filmului: Fantastic, Horror, Thriller, Filme românești, Filme românești 2022

Cunoscut internațional ca: Katharina

Premiera internațională:

Premiera în România: 15 octombrie 2022 la festivalul de Film Dracula România, 2022 în cinematografe (?)

Unde poate fi văzut online filmul:


Este filmul românesc Katharina pe HBO Max

Din păcate filmul românesc Katharina încă nu este disponibil pe HBO Max. Urmăriți în continuare site-ul nostru pentru a afla dacă filmul va intra pe platforma HBO Max.

Este filmul românesc Katharina pe Netflix

Din păcate filmul românesc Katharina încă nu este disponibil pe Netflix. Urmăriți în continuare site-ul nostru pentru a afla dacă filmul va intra pe Netflix.

Descriere film românesc Katharina

Când visul tău este vânat de coșmarul tău. Un grup de adolescenți decid să plece într-o excursie pe Via Transilvanica, unde găsesc o fantomă și decid să o ia înapoi în oraș și să încerce să o integreze în societate. Katharina era amanta Vlad Țepeș și îi place ideea de a se integra în noua lume până când își dau seama că s-ar putea să fi greșit.



Trailer online la filmul românesc Katharina 2022


Trimiteți un comentariu

0 Comentarii