Header Ads Widget

Fără prelungiri (Film românesc comedie 2022) Trailer și detalii

Film românesc comedie și fantezie "Fără prelungiri" 2022 cu actorii: Răzvan Vasilescu, Magda Catone și Cecilia Bârbora. Trailer, Descriere, unde poate fi văzut online și lansare pentru filmul "Fără prelungiri".


Despre filmul românesc Fără prelungiri

Fără prelungiri este un film românesc de comedie, dramă și fantezie din 2022, regizat de Ștefan Pătrașcu după un scenariu scris de Alex Molico și Marius Th. Barna. Filmul îl urmărește pe Dinu, un bătrân într-un azil de bătrini și fost antrenor de fotbal, care face o echipă de fotbal compusă din locatarii azilului. În rolurile principale ale filmului joacă actorii Razvan Vasilescu, Magda Catone, Cecilia Barbora, Nicodim Ungureanu, Anca Sigartau, Valentin Popescu, Ion Haiduc, Mihai Malaimare, Georgiana Saizescu, Marius Mihalache, Nicoleta Lefter și Angel Popescu.


Filmul românesc de comedie fantastic Fără prelungiri este produs de compania Paradox Film, care s-a ocupat și de distribuirea filmului în cinematografe. Filmul a fost lansat pe 14 octombrie 2022.


Sinopsis la filmul Fără prelungiri

Dinu este un fost antrenor de fotbal, acum rezident al unui azil de bătrâni. El își face o echipă de fotbal cu ceilalți rezidenți, dar directoarea are alte planuri.





Distribuție Actori în filmul Fără prelungiri

Răzvan Vasilescu, Magda Catone, Cecilia Bârbora, Nicodim Ungureanu, Anca Sigartău, Valentin Popescu, Ion Haiduc, Mihai Mălaimare, Georgiana Saizescu, Marius Mihalache, Nicoleta Lefter, Angel Popescu, Avram Iclozan, Maria Taran, Shen Xiaoming, Ioan Brancu, Tache Florescu, Demeter Andras, Tănase Alexandrescu, Ionel Păun, Tudorel Mihăilescu, Ilinca Mazga, Ovidiu Ioanițoaia, Alexandra Chicoş, Marin Zamfir, Petre Ghidarcea, Marius Birjear, Iustin Daniel Isac, Emran Ahmed

Regizor: Ștefan Pătrașcu

Scenariu: Alex Molico, Marius Th. Barna

Genul filmului: Comedie, Dramă, Fantastic, Filme românești, Filme românești 2022

Cunoscut internațional ca: No extra time

Premiera internațională:

Premiera în România: 14 octombrie 2022 în cinematografele românești

Unde poate fi văzut online filmul:


Este filmul românesc Fără prelungiri pe HBO Max

Din păcate filmul românesc Fără prelungiri încă nu este disponibil pe HBO Max. Urmăriți în continuare site-ul nostru pentru a afla dacă filmul va intra pe platforma HBO Max.

Este filmul românesc Fără prelungiri pe Netflix

Din păcate filmul românesc Fără prelungiri încă nu este disponibil pe Netflix. Urmăriți în continuare site-ul nostru pentru a afla dacă filmul va intra pe Netflix.

Descriere film românesc Fără prelungiri

Violeta este directoarea unui azil de bătrâni. Face o înțelegere cu un consilier de la primărie și pune la cale un plan pentru delapidarea unor fonduri de la Uniunea Europeană. Se folosește de locatarii azilului pentru diverse activități culturale. Primăria o susține, e an electoral. Fără să știe de întregul complot, Dinu, un antrenor de fotbal rezident la azil se implică. Își face o echipă de fotbal cu alți locatari: un turnător la Securitate, un parvenit al tranziției, un sudor, un fost procuror, un nomenclaturist comunist, un paznic de noapte și un mercenar ungur. În timp ce Directoarea luptă pentru bani și poziție, adevărata miză pentru consilier și primar e mai mare decât voturile celor din azil. Va reuși Dinu să își salveze echipa atunci când află că totul se prăbușește în jurul lor? Fără Prelungiri este o poveste universală despre puterea de a o lua de la capăt, de a nu te lăsă bătut atunci când totul este împotriva ta.



Trailer online la filmul românesc Fără prelungiri 2022


Trimiteți un comentariu

0 Comentarii