Header Ads Widget

Dragonul tatălui meu (Film animație Netflix 2022) My Father's Dragon Trailer și detalii

Film animație și aventuri produs de Netflix "Dragonul tatălui meu" 2022 cu actorii: Jacob Tremblay, Gaten Matarazzo și Whoopi Goldberg. Trailer subtitrat, disponibilitate pe Netflix, descriere și dată de lansare pentru filmul "My Father's Dragon".


Despre filmul Dragonul tatălui meu

Dragonul tatălui meu / My Father's Dragon este un film fantasy de aventură animat în 2D din 2022, regizat de Nora Twomey, cu un scenariu de Meg LeFauve, care a co-scris povestea împreună cu John Morgan. Filmul se bazează pe romanul pentru copii cu același nume din 1948 al lui Ruth Stiles Gannett. În rolurile principale ale filmului îi avem pe actorii Jacob Tremblay, Gaten Matarazzo, Whoopi Goldberg, Ian McShane, Golshifteh Farahani, Dianne Wiest, Rita Moreno, Chris O'Dowd și Judy Greer.


Coprodus de Netflix Animation, Cartoon Saloon, Mockingbird Pictures și Parallel Films, filmul a fost programat inițial pentru o premieră în 2021 pe Netflix, dar a fost amânat pentru 11 noiembrie 2022. Tot pe 11 noiembrie 2022 va fi lansat online și subtitrat și în România, pe platforma Netflix.


Sinopsis Netflix film Dragonul tatălui meu

Elmer Elevator a fugit de acasă și caută un dragon captiv pe Insula Sălbatică și găsește mult mai mult decât ar fi putut anticipa vreodată.





Distribuție Actori în filmul Dragonul tatălui meu:

Jacob Tremblay, Gaten Matarazzo, Whoopi Goldberg, Ian McShane, Golshifteh Farahani, Dianne Wiest, Rita Moreno, Chris O'Dowd, Judy Greer, Alan Cumming, Yara Shahidi, Jackie Earle Haley, Mary Kay Place, Leighton Meester, Spence Moore II, Adam Brody, Charlyne Yi, Maggie Lincoln, Jack Smith, Maggie Linton, Eric Tiede

Regizor: Nora Twomey

Scenariști: Meg LeFauve

Genul filmului: Animație, Aventuri, Comedie, Filme 2022, Filme Netflix 2022

Data de lansare: 11 noiembrie 2022 pe Netflix

Premiera în România: 11 noiembrie 2022 online subtitrat pe Netflix România

Unde poate fi văzut online subtitrat filmul în România: pe Netflix

Țară: SUA

Cunoscut și ca
My Father's Dragon titlul original, Dragonul tatălui meu titlul în română

Este filmul Dragonul tatălui meu pe Netflix

Da, filmul Dragonul tatălui meu este pe platforma de streaming Netflix și îl puteți vedea online și subtitrat începând cu data de 11 noiembrie 2022 aici pe Netflix România.


Descrierea filmului Dragonul tatălui meu

Luptându-se să facă față după o mutare în oraș cu mama sa, Elmer fuge în căutarea Insulei Sălbatice și a unui tânăr dragon care așteaptă să fie salvat. Aventurile lui Elmer îl prezintă fiarei feroce, o insulă misterioasă și prietenia vieții.


Vezi și lista cu toate filmele care vor apare pe Netflix în 2022.

Trailer subtitrat la filmul Dragonul tatălui meu (2022) My Father's Dragon

Trailerul subtitrat în limba română la filmul de animație Dragonul tatălui meu (2022) cu actorii Jacob Tremblay, Gaten Matarazzo, Whoopi Goldberg, Ian McShane, Golshifteh Farahani, Dianne Wiest, Rita Moreno și Chris O'Dowd și produs de Netflix.


Trimiteți un comentariu

0 Comentarii