Header Ads Widget

Ant-Man and the Wasp: Quantumania (Film acțiune 2023) Omul Furnică şi Viespea: Quantumania Trailer subtitrat și Detalii

Film acțiune și comedie "Omul Furnică şi Viespea: Quantumania" 2023 cu actorii Paul Rudd, Evangeline Lilly și Michael Douglas. Trailer subtitrat în limba română, Descriere, disponibilitate pe HBO Max și Netflix și dată de lansare pentru filmul "Ant-Man and the Wasp: Quantumania".


Despre filmul Omul Furnică şi Viespea: Quantumania 2023

Omul Furnică şi Viespea: Quantumania / Ant-Man and the Wasp: Quantumania este un film american cu super eroi bazat pe revista Marvel Comics, cu personajele Scott Lang / Ant-Man și Hope Pym / Wasp. Produs de Marvel Studios și distribuit de Walt Disney Studios Motion Pictures, acesta se dorește a fi continuarea filmelor Omul-Furnică / Ant-Man (2015) și Omul Furnică şi Viespea / Ant-Man and the Wasp (2018) și al 31-lea film din Universul Cinematografic Marvel (MCU). Filmul este regizat de Peyton Reed după un scenariu de Jeff Loveness și îi are în distribuție pe Paul Rudd în rolul Scott Lang și Evangeline Lilly în rolul lui Hope van Dyne alături de Michael Douglas, Michelle Pfeiffer, Kathryn Newton, Jonathan Majors și Randall Park. În film, Lang, van Dyne, părinții ei și fiica lui Lang sunt transportați accidental în Regatul Cuantic, unde îl întâlnesc pe misteriosul Kang Cuceritorul.

Planurile pentru un al treilea film Ant-Man au fost confirmate în noiembrie 2019, cu Peyton Reed și Paul Rudd revenind. Jeff Loveness a fost angajat până în aprilie 2020, iar dezvoltarea filmului a început în timpul pandemiei de COVID-19. Titlul filmului și noii membri ai distribuției au fost anunțați în decembrie 2020. Filmările în Turcia au început la începutul lunii februarie 2021, în timp ce filmări suplimentare au avut loc la San Francisco la mijlocul lunii iunie, înaintea filmării principale care a început la sfârșitul lunii iulie la Pinewood Studios din Buckinghamshire și s-a încheiat în noiembrie.


Filmul de acțiune, aventuri și comedie cu supereroi Omul Furnică şi Viespea: Quantumania / Ant-Man and the Wasp: Quantumania este programat să fie lansat subtitrat în cinematografele din România, Statele Unite și în alte țări pe 17 februarie 2023, ca primul film din Faza Cinci a Universului Cinematografic Marvel.


Sinopsis la filmul Omul Furnică şi Viespea: Quantumania

După evenimentele din Răzbunătorii: Sfârșitul jocului / Avengers: Endgame (2019), Scott Lang și Hope van Dyne, împreună cu părinții lui Hope, Hank Pym și Janet van Dyne, și fiica lui Scott, Cassie, sunt trimiși accidental pe tărâmul cuantic. Familia se trezește în curând explorând Tărâmul, interacționând cu noi creaturi ciudate și pornind într-o aventură care îi va împinge dincolo de limitele a ceea ce credeau că este posibil.





Distribuție Actori în filmul Omul Furnică şi Viespea: Quantumania 2023

Paul Rudd, Evangeline Lilly, Michael Douglas, Michelle Pfeiffer, Jonathan Majors, Bill Murray, Kathryn Newton, Randall Park, Corey Stoll, Leonardo Taiwo, Mike Wood, David Bertucci, Paul Fairlie, Tony McCarthy, William Jackson Harper

Regizor
Peyton Reed

Scenarist
Jeff Loveness

Genul filmului
Acțiune, Aventuri, Comedie, Filme 2023

Data de lansare
17 februarie 2023 în cinematografele americane

Premiera în România
17 februarie 2023 în cinematografele românești

Cunoscut și ca
Ant-Man and the Wasp: Quantumania titlul original, Ant-Man and the Wasp: Quantumania titlul în România

Este filmul Omul Furnică şi Viespea: Quantumania pe HBO Max

Din păcate filmul Omul Furnică şi Viespea: Quantumania / Ant-Man and the Wasp: Quantumania încă nu este disponibil pe HBO Max. Urmăriți în continuare site-ul nostru pentru a afla dacă filmul va intra pe platforma HBO Max.

Este filmul Omul Furnică şi Viespea: Quantumania pe Netflix?

Din păcate filmul Omul Furnică şi Viespea: Quantumania / Ant-Man and the Wasp: Quantumania încă nu este disponibil pe Netflix. Urmăriți în continuare site-ul nostru pentru a afla dacă filmul va intra pe Netflix.

Descrierea filmului Omul Furnică şi Viespea: Quantumania

Partenerii super-eroi Scott Lang (Paul Rudd) și Hope Van Dyne (Evangeline Lilly) se întorc pentru a-și continua aventurile ca Omul-Furnică și Viespea. Împreună, cu părinții lui Hope, Hank Pym (Michael Douglas) și Janet Van Dyne (Michelle Pfeiffer), familia se trezește explorând tărâmul cuantic, interacționând cu noi creaturi ciudate și pornind într-o aventură care îi va împinge dincolo de limitele a ceea ce credeau ei că este posibil.



Citește Review recenzie la filmul Omul Furnică şi Viespea: Quantumania

Trailer subtitrat la filmul "Omul Furnică şi Viespea: Quantumania" 2023 Ant-Man and the Wasp: Quantumania

Trailerul subtitrat în limba română la filmul de acțiune sf Omul Furnică şi Viespea: Quantumania (2022) cu actorii Paul Rudd, Evangeline Lilly, Michael Douglas, Michelle Pfeiffer, Jonathan Majors, Bill Murray, Kathryn Newton, Randall Park și Corey Stoll și regizat de Peyton Reed.


Trimiteți un comentariu

0 Comentarii