Header Ads Widget

Alienoid (Film coreean de acțiune 2022) Oegye+in 1bu Trailer și Detalii

Film acțiune fantastic "Alienoid" 2022 cu actorii Ryu Jun-Yeol, Kim Woo-bin și Kim Tae-ri. Trailer, Descriere, disponibilitate pe HBO Max și Netflix și dată de lansare pentru filmul "Oegye+in 1bu".


Despre filmul Alienoid

Alienoid (coreeană: 외계+인 1부; RR: Oegye+in 1bu; lit. Alien+Human Part 1) este un film de acțiune științific fantasy din Coreea de Sud lansat în 2022, regizat de Choi Dong-hoon, și cu Ryu Jun-yeol, Kim Woo- bin și Kim Tae-ri în rolurile principale. Filmul descrie o poveste extraordinară care se desfășoară pe măsură ce porțile timpului se deschid între sfârșitul Goryeo și prezentul în 2022, când apar extratereștrii.


Filmul sud coreean de acțiune, aventuri stințifico-fantastic Alienoid este produs de compania Caper Film și a fost lansat în Coreea de Sud pe 20 iulie 2022, în formatele IMAX și 4DX.


Sinopsis la filmul Alienoid

Ușa timpului se deschide între spadasinul care vrea să pună mâna pe legendara sabie divină la sfârșitul dinastiei Goryeo și cei care urmăresc un prizonier extraterestru închis într-un corp uman în 2022.





Distribuție Actori în filmul Alienoid

Ryu Jun-Yeol, Kim Woo-bin, Kim Tae-ri, So Ji-seob, Jung-ah Yum, Woo-jin Jo, Kim Eui-sung, Lee Hanee, Yoo Jae-myung, Shin Jeong-geun, Lee Si-hoon

Regizor
Dong-hoon Choi

Scenarist
Dong-hoon Choi, Paul Petersen

Genul filmului
Acțiune, Aventuri, Fantastic, Filme 2022

Data de lansare
20 iulie 2022 în cinematografele din Coreea de Sud

Premiera în România
Nu sunt detalii despre o premieră a filmului în cinematografele românești

Cunoscut și ca
Oegye+in 1bu titlul original, Alienoid titlul în America

Este filmul Alienoid pe HBO Max

Din păcate filmul Alienoid încă nu este disponibil pe HBO Max. Urmăriți în continuare site-ul nostru pentru a afla dacă filmul va intra pe platforma HBO Max.

Este filmul Alienoid pe Netflix?

Din păcate filmul Alienoid încă nu este disponibil pe Netflix. Urmăriți în continuare site-ul nostru pentru a afla dacă filmul va intra pe Netflix.

Descrierea filmului Alienoid

„De secole, extratereștrii și-au închis prizonierii în corpurile oamenilor.” În anul 2022, Guard (KIM Woo-bin) și Thunder trăiesc pe Pământ, gestionând prizonieri extratereștri care au fost închiși în creierul oamenilor. Într-o zi, o navă spațială apare pe cerul de deasupra Seulului, iar detectivul de poliție Moon (SO Ji-sub, „Luna”) este martor la o priveliște ciudată... Între timp, cu 630 de ani mai devreme, în timpul dinastiei Goryeo, nefericitul dosa (tao coreean magicianul) Muruk (RYU Jun-yeol) și Ean (KIM Tae-ri), așa-numita „Fata care împușcă tunetul”, fiecare se luptă să se depășească unul pe celălalt în căutarea misticii Divine Blade, pentru care o recompensă uriașă fiind oferită. Doi vrăjitori în căutarea secretelor Sabiei Divine, Madam Black (YUM Jung-ah) și Mr. Blue (JO Woo-jin), precum și Jajang mascat (KIM Eui-sung), au pornit și ei într-o luptă disperată către obținerea Sabiei. Între timp, o navă spațială iese dintr-un râu adânc, emițând lumină.... Cei care urmăresc prizonierii extratereștri încuiați în corpuri umane în anul 2022 și vrăjitorii care urmăresc legendara Sabie Divine în anul 1391.... Când ușa timpului se deschide, totul o iarazna!


Trailer la filmul "Alienoid" 2022 Oegye+in 1bu


Trimiteți un comentariu

0 Comentarii