Header Ads Widget

Secret Invasion (Serial acțiune Marvel 2022) trailer și detalii

Serial de acțiune și aventuri online "Secret Invasion" 2022, cu actorii Samuel L. Jackson, Ben Mendelsohn și Emilia Clarke. Trailer oficial, descriere, dată de lansare, episoade și actorii care joacă în serialul "Secret Invasion".


Despre serialul Secret Invasion

Secret Invasion este un serial de televiziune american creat de Kyle Bradstreet pentru serviciul de streaming Disney+, bazat pe povestea Marvel Comics cu același nume. Se dorește a fi al nouălea serial de televiziune din Universul Cinematografic Marvel (MCU) produs de Marvel Studios, împărtășind continuitate cu filmele francizei. Kyle Bradstreet servește ca scriitor principal.


Samuel L. Jackson își reia rolul Nick Fury din seria de filme, alături de Ben Mendelsohn ca Talos, cu Cobie Smulders, Kingsley Ben-Adir, Olivia Colman, Martin Freeman și Don Cheadle. Dezvoltarea serialului a început în septembrie 2020, cu Kyle Bradstreet și Samuel L. Jackson. Titlul și premisa serialului, împreună cu castingul lui Ben Mendelsohn, au fost dezvăluite în decembrie 2020. Castinguri suplimentare au avut loc pe parcursul lunilor martie și aprilie 2021, urmate de angajarea lui Thomas Bezucha și Ali Selim pentru a regiza serialul în luna mai. Filmările au început la Londra până în septembrie 2021 și s-au încheiat la sfârșitul lui aprilie 2022. Filmări suplimentare au avut loc în West Yorkshire și în Liverpool, Anglia.

Serialul de acțiune Secret Invasion este programat să aibă premiera la începutul lui 2023 și va consta din șase episoade. Va face parte din faza cinci a Universului Cinematografic Marvel.


Sinopsis la serialul Secret Invasion

O grupare de extratereștri care-și schimbă forma, Skrulls, s-au infiltrat în toate aspectele vieții de pe Pământ.

Actorii principali în distribuția serialului Secret Invasion

Samuel L. Jackson, Ben Mendelsohn, Emilia Clarke, Olivia Colman, Cobie Smulders, Christopher McDonald, Carmen Ejogo, Kingsley Ben-Adir, Killian Scott, Martin Freeman, Don Cheadle, Billy Clements, Jean-Pascal Heynemand, Jeska Pike, Cain Aiden, Electra Allen, Marvin Montoute, Tony McCarthy

Regizori: Thomas Bezucha, Ali Selim

Creatori: Kyle Bradstreet

Genul filmului serial: Acțiune, Aventuri, Dramă, Seriale 2023

Număr de episoade pe sezon: 6 episoade

Data de lansare serial: 2023 online pe Disney+

Lansare serial în România: 2023 online subtitrat pe Disney+

Unde poate fi văzut online subtitrat serialul în România: pe Disney+ România

Cunoscut și ca: Secret Invasion titlul în română, Secret Invasion titlul original

Producători: Marvel Studios

Distribuitor: Disney+

Țara: America

Este serialul Secret Invasion pe Disney+

Da, serialul "Secret Invasion" este disponibil pe Disney+. Serialul poate fi vizionat online subtitrat în 2023 aici pe Disney+


Este serialul Secret Invasion pe Netflix

Din păcate serialul Secret Invasion încă nu este disponibil pe Netflix. Urmăriți în continuare site-ul nostru pentru a afla dacă serialul va intra pe Netflix.


Descriere serial Secret Invasion

Fury și Talos încearcă să-i oprească pe Skrulls care s-au infiltrat în cele mai înalte sfere ale Universului Marvel.Trailerul filmului serial "Secret Invasion" 2022


Trimiteți un comentariu

0 Comentarii