Header Ads Widget

Invazia Secretă (Serial acțiune Marvel 2023) Secret Invasion trailer și detalii

Serial de acțiune și aventuri online "Invazia Secretă" 2023, cu actorii Samuel L. Jackson, Ben Mendelsohn și Emilia Clarke. Trailer oficial dublat în limba română, descriere, dată de lansare, episoade și actorii care joacă în serialul "Secret Invasion".


Despre serialul Invazia Secretă

Invazia Secretă / Secret Invasion este un serial de televiziune american creat de Kyle Bradstreet pentru serviciul de streaming Disney+, bazat pe povestea Marvel Comics cu același nume. Se dorește a fi al nouălea serial de televiziune din Universul Cinematografic Marvel (MCU) produs de Marvel Studios, împărtășind continuitate cu filmele francizei. Kyle Bradstreet servește ca scriitor principal.


Samuel L. Jackson își reia rolul Nick Fury din seria de filme, alături de Ben Mendelsohn ca Talos, cu Cobie Smulders, Kingsley Ben-Adir, Olivia Colman, Martin Freeman și Don Cheadle. Dezvoltarea serialului a început în septembrie 2020, cu Kyle Bradstreet și Samuel L. Jackson. Titlul și premisa serialului, împreună cu castingul lui Ben Mendelsohn, au fost dezvăluite în decembrie 2020. Castinguri suplimentare au avut loc pe parcursul lunilor martie și aprilie 2021, urmate de angajarea lui Thomas Bezucha și Ali Selim pentru a regiza serialul în luna mai. Filmările au început la Londra până în septembrie 2021 și s-au încheiat la sfârșitul lui aprilie 2022. Filmări suplimentare au avut loc în West Yorkshire și în Liverpool, Anglia.

Serialul de acțiune Invazia Secretă / Secret Invasion a avut premiera în România la pe 21 iunie 2023 și va consta din șase episoade. Va face parte din faza cinci a Universului Cinematografic Marvel.


Sinopsis la serialul Invazia Secretă

O grupare de extratereștri care-și schimbă forma, Skrulls, s-au infiltrat în toate aspectele vieții de pe Pământ.





Actorii principali în distribuția serialului Invazia Secretă

Samuel L. Jackson, Ben Mendelsohn, Emilia Clarke, Olivia Colman, Cobie Smulders, Christopher McDonald, Carmen Ejogo, Kingsley Ben-Adir, Killian Scott, Martin Freeman, Don Cheadle, Billy Clements, Jean-Pascal Heynemand, Jeska Pike, Cain Aiden, Electra Allen, Marvin Montoute, Tony McCarthy

Regizori: Thomas Bezucha, Ali Selim

Creatori: Kyle Bradstreet

Genul filmului serial: Acțiune, Aventuri, Dramă, Seriale 2023

Număr de episoade pe sezon: 6 episoade

Data de lansare serial: 21 iunie 2023 online pe Disney+

Lansare serial în România: 21 iunie 2023 online subtitrat pe Disney+

Unde poate fi văzut online subtitrat serialul în România: pe Disney+ România

Cunoscut și ca: Invazia Secretă titlul în română, Secret Invasion titlul original

Producători: Marvel Studios

Distribuitor: Disney+

Țara: America

Este serialul Invazia Secretă pe Disney+

Da, serialul "Invazia Secretă / Secret Invasion" este disponibil pe Disney+. Serialul poate fi vizionat online subtitrat în 2023 aici pe Disney+


Este serialul Invazia Secretă pe Netflix

Din păcate serialul Invazia Secretă / Secret Invasion încă nu este disponibil pe Netflix. Urmăriți în continuare site-ul nostru pentru a afla dacă serialul va intra pe Netflix.


Descriere serial Invazia Secretă

Fury și Talos încearcă să-i oprească pe Skrulls care s-au infiltrat în cele mai înalte sfere ale Universului Marvel.



Trailerul filmului serial "Invazia Secretă / Secret Invasion" 2023


Trailerul dublat în limba română la filmul serial de acțiune Invazia Secretă (2023) cu actorii Samuel L. Jackson, Ben Mendelsohn, Emilia Clarke, Olivia Colman, Cobie Smulders, Christopher McDonald, Carmen Ejogo și Kingsley Ben-Adir și creat de Kyle Bradstreet.



Trimiteți un comentariu

0 Comentarii