Header Ads Widget

Old Man (Film thriller 2022) Trailer și Detalii

Film thriller "Old Man" 2022 cu actorii Stephen Lang, Marc Senter și Patch Darragh. Trailer, Descriere, disponibilitate pe HBO Max și Netflix și dată de lansare pentru filmul "Old Man".


Despre filmul Old Man

Old Man este un serial american de suspans din 2022 regizat de Lucky McKee după un scenariu scris de Joel Veach. În film, un drumeț pierdut dă peste un bătrân neîngrijit care trăiește în pădure, însă el nu și-ar fi putut imagina niciodată coșmarul care îl așteaptă. În rolurile principale îi găsim pe actorii Stephen Lang, Marc Senter, Patch Darragh și Liana Wright-Mark.


Filmul thriller Old Man a fost produs de companiile Blood Oath, Paper Street Pictures și Rubicon Entertainment și va fi lansat în cinematografele americane pe data de 14 octombrie 2022, odată cu lansare lui online pe platforma de streaming Apple Plus.


Sinopsis la filmul Old Man

Când un călător rătăcit dă peste un bătrân care trăiește într-o cabană îndepărtată din pădure, cei doi se angajează într-o conversație lungă; una care va scoate la lumină adevărurile de care au fugit, păcatele pe care au încercat să le uite și legătura terifiantă care îi leagă.




Distribuție Actori în filmul Old Man

Stephen Lang, Marc Senter, Patch Darragh, Liana Wright-Mark

Regizor
Lucky McKee

Scenarist
Joel Veach

Genul filmului
Thriller, Filme 2022

Data de lansare
14 octombrie 2022 în cinematografele din America și online pe Apple+

Premiera în România
Nu sunt detalii despre o premieră a filmului în cinematografele românești

Cunoscut și ca
Old Man titlul original, Old Man titlul în română

Este filmul Old Man pe HBO Max

Din păcate filmul Old Man încă nu este disponibil pe HBO Max. Urmăriți în continuare site-ul nostru pentru a afla dacă filmul va intra pe platforma HBO Max.

Este filmul Old Man pe Netflix?

Din păcate filmul Old Man încă nu este disponibil pe Netflix. Urmăriți în continuare site-ul nostru pentru a afla dacă filmul va intra pe Netflix.

Descrierea filmului Old Man

Adânc în pădure, un drumeț pierdut dă peste cabana unui bătrân neîngrijit și retras. Ceea ce începe ca o conversație cordială devine în curând periculoasă, deoarece devine clar că unul sau amândoi ar putea ascunde un secret terifiant. Această plonjare îngrozitoare și emoționantă în nebunie, cu Stephen Lang (Avatar 2 Calea Apei, Don’t Breathe) și Marc Senter (Starry Eyes) este „un thriller fascinant de la care nu vă veți putea lua ochii”.


Trailer la filmul "Old Man" 2022


Trimiteți un comentariu

0 Comentarii