Header Ads Widget

Mirciulică (Film românesc comedie 2022) Trailer și detalii

Film românesc de comedie "Mirciulică" 2022 cu actorii: Mircea (Bravo) Popa, Adrian Cucu și Catalin Herlo. Trailer, Descriere, unde poate fi văzut online și lansare pentru filmul "Mirciulică".


Despre filmul românesc Mirciulică

Mirciulică este un film românesc de comedie regizat de Cristian Ilisuan a scris și scenariu împreună cu Mircea Popa, cunoscut și ca Mircea Bravo. În rolurile principale ale filmului îi găsim pe actorii români Mircea (Bravo) Popa, Adrian Cucu, Catalin Herlo, Radu Largeanu, Elena Ivanca, Dan Chiorean, Elena Moldovan și Ioana Maria Repciuc.


Filmul românesc de comedie Mirciulică este produs și distribuit de Bravo Films. E filmul de debut al lui Mircea Bravo, cel care joacă și rolul principal în poveste. A fost scris în ianuarie 2021 de echipa de creație din spatele clipurilor lui Mircea Bravo, coordonată de Cristi Ilisuan, cel care a semnat și regia filmului. Filmarile au început în același an, la începutul lui august și s-au încheiat în septembrie. Postproducția a durat alte 6 luni iar trailerul a fost lansat în 29 iunie 2022, urmând ca filmul sa apara în cinematografe în 7 octombrie 2022.


Sinopsis la filmul Mirciulică

Mircea, un tânăr de 30 ani din Gherla, pică un examen de magistratură la București și este nevoit să se întoarcă acasă și să locuiască cu parinții lui. Forțat de împrejurări, se angajează la un baron local care deține o firmă de salubritate, dar lucrurile se complică atunci când ajunge să lucreze pentru soția șefului.





Distribuție Actori în filmul Mirciulică

Mircea (Bravo) Popa, Adrian Cucu, Catalin Herlo, Radu Largeanu, Elena Ivanca, Dan Chiorean, Elena Moldovan, Ioana Maria Repciuc, Denisa Vlad

Regizor: Cristian Ilisuan

Scenariu: Cristian Ilisuan, Mircea Popa

Genul filmului: Comedie, Filme românești, Filme românești 2022

Cunoscut internațional ca: Mirciulica

Premiera internațională:

Premiera în România: 7 octombrie 2022 în cinematografele românești din București

Unde poate fi văzut online filmul:


Este filmul românesc Mirciulică pe HBO Max

Din păcate filmul românesc Mirciulică încă nu este disponibil pe HBO Max. Urmăriți în continuare site-ul nostru pentru a afla dacă filmul va intra pe platforma HBO Max.


Este filmul românesc Mirciulică pe Netflix

Din păcate filmul românesc Mirciulică încă nu este disponibil pe Netflix. Urmăriți în continuare site-ul nostru pentru a afla dacă filmul va intra pe Netflix.

Descriere film românesc Mirciulică

Mircea, un tânăr de 30 de ani dintr-un orășel din Transilvania pică examenul de admitere în justiție la București. Nu are de ales decât să se întoarcă acasă și să locuiască cu părinții săi. El este forțat să se angajeze într-o companie de colectare a deșeurilor deținută de un politician local bogat. Dar lucrurile se complică atunci când Mircea începe să lucreze pentru soția șefului.



Trailer online la filmul românesc Mirciulică 2020


Trimiteți un comentariu

0 Comentarii