Header Ads Widget

American Gigolo (Serial dramă 2022) trailer și detalii

Serial dramă și crime online "American Gigolo" 2022, cu actorii Jon Bernthal, Gretchen Mol și Lizzie Brocheré. Trailer oficial, descriere, dată de lansare, episoade și actorii care joacă în serialul "American Gigolo".


Despre serialul American Gigolo

American Gigolo este un serial de televiziune dramă american dezvoltat de David Hollander, bazat pe filmul cu același nume din 1980, scris și regizat de Paul Schrader. Serialul îl are în rolul principal pe actorul Jon Bernthal în rolul lui Julian Kaye, protagonistul principal al filmului original, alături de Gretchen Mol, Rosie O'Donnell, Lizzie Brocheré, Gabriel LaBelle și Leland Orser.


Serialul dramă American Gigolo este produs de companiile Paramount Television, Jerry Bruckheimer Television și Showtime Networks și va avea premiera pe Showtime în data de 9 septembrie 2022.


Sinopsis la serialul American Gigolo

Îl urmărește pe Julian Kaye la 15 ani după eliberarea sa din închisoare după o condamnare pe nedrept, în timp ce se luptă să-și găsească locul în industria sexuală modernă din Los Angeles și navighează în relațiile sale complicate.





Actorii principali în distribuția serialului American Gigolo

Jon Bernthal, Gretchen Mol, Lizzie Brocheré, Gabriel LaBelle, Leland Orser, Rosie O'Donnell, Alex Fernandez, Mark Mahoney, Wayne Brady, Yolonda Ross, Sandrine Holt, François Chau, Harlow Happy Hexum, Taylor Blackwell, Melora Walters, Heather McComb, Melinna Bobadilla, Chelsea Edmundson, Justin Huen, Ric Sarabia, Laura Liguori, Jay Washington, Jay Alan Christianson, Kondwani Phiri, Vera Myers, Shaun J. Brown, Leigh Taylor-Young, Patrick Fischler, Erik Adkins, Leigh Bush, Kelli Garner, Judah Mackey, Donte Johnson, Juliana Joel, Jennifer Schwary, Erika T. Johnson, M. Emmet Walsh, Heather Mazur, Paula Jai Parker, Ari Atken, Kayla Eva, Erik Aude

Regizori: David Hollander, Damian Marcano, Gregg Araki

Creatori: David Hollander

Genul filmului serial: Crime, Dramă, Mister, Seriale 2022

Număr de episoade pe sezon: 8 episoade

Data de lansare serial: 9 septembrie 2022 pe Showtime

Lansare serial în România: Nu sunt detalii despre o premieră a serialului în România

Cunoscut și ca: American Gigolo titlul original

Producători: Paramount Television, Jerry Bruckheimer Television, Showtime Networks, Three Rivers Entertainment

Distribuitor: Paramount Television, Paramount+, Showtime Networks

Țara: America

Este serialul American Gigolo pe HBO Max

Din păcate serialul American Gigolo încă nu este disponibil pe HBO Max. Urmăriți în continuare site-ul nostru pentru a afla dacă serialul va intra pe HBO Max.


Este serialul American Gigolo pe Netflix

Din păcate serialul American Gigolo încă nu este disponibil pe Netflix. Urmăriți în continuare site-ul nostru pentru a afla dacă serialul va intra pe Netflix.


Descriere serial American Gigolo

O reimaginare a zilelor noastre a filmului iconic American Gigolo. Jon Bernthal îl va juca pe Julian Kaye, care este prezentat la 18 ani după ce a fost arestat pentru crimă și se străduiește să-și găsească locul în industria sexuală din Los Angeles, în timp ce caută adevărul despre înscenarea care l-a trimis la închisoare cu toți acești ani în urmă și, de asemenea, sperând să reia legătura cu Michelle (Gretchen Mol), singura lui iubire adevărată.



Trailerul filmului serial "American Gigolo" 2022


Trimiteți un comentariu

0 Comentarii