Header Ads Widget

The Walk (Film dramă 2022) Trailer și Detalii

Film dramă online "The Walk" 2022 cu actorii Justin Chatwin, Terrence Howard și Jeremy Piven. Trailer, Descriere, disponibilitate pe HBO Max și Netflix și dată de lansare pentru filmul "The Walk".


Despre filmul The Walk

The Walk este un film dramă de epocă bazat pe evenimente adevărate despre autobuzul de sfârșit de segregare din Boston din 1974. Regizat de Daniel Adams după un scenariu pe care l-a scris împreună cu George Powell, filmul îi are în distribuție pe actorii Caylee Cowan, Billy Budinich, Kevin Dillon, Sean Patrick Flanery, Johnathon Schaech, Donna D'Errico, Lin Shaye, Sonya Eddy, Brian Maillard și Charley Koontz


În martie 2022, a fost anunțat că Vertical Entertainment a achiziționat drepturile de distribuție în SUA pentru filmul The Walk. Va fi lansat în cinematografe și prin video la cerere în Statele Unite pe 10 iunie 2022.


Sinopsis la filmul The Walk

În 1974, un polițist irlandez din Boston se confruntă cu o presiune socială acerbă după ce a fost desemnat să protejeze liceenii de culoare în timp ce aceștia sunt transportați cu autobuzul în liceul alb South Boston.





Distribuție Actori în filmul The Walk

Justin Chatwin, Terrence Howard, Jeremy Piven, Lovie Simone, Malcolm McDowell, Katie Douglas, Sally Kirkland, Jay Huguley, Bill Dawes, Thomas Francis Murphy, William Mark McCullough, Maggie Wagner, Barbara Douglas, Jim Gleason, Dane Rhodes, Anastasiya Mitrunen, Nicoye Banks, Jason Alan Smith, Timothy McNeil, Gralen Bryant Banks, Frank Monteleone, Joyce Hiller Piven, Jackson Baker, Matthew Blade, Rasheed Stephens, Coletrane Williams, Jenny Griffin, Mariel Suarez, Tedrick Martin, Arden Banks, Ashlei Lewis, Emonie Ellison, Alex Nazarenko, Jaci Igiozee, Jessica Davis, Jada Nicole Williams

Regizor
Daniel Adams

Scenarist
Daniel Adams, George Powell

Genul filmului
Dramă, Filme 2022

Data de lansare
14 Aprilie 2022 la Festivalul Internațional de Film din Boston, 10 Iunie 2022 limitat în cinematografe

Premiera în România
Nu sunt detalii despre o premieră a filmului în cinematografele românești

Cunoscut și ca
The Walk titlul original

Este filmul The Walk pe HBO Max

Din păcate filmul The Walk încă nu este disponibil pe HBO Max. Urmăriți în continuare site-ul nostru pentru a afla dacă filmul va intra pe platforma HBO Max.

Este filmul The Walk pe Netflix?

Din păcate filmul The Walk încă nu este disponibil pe Netflix. Urmăriți în continuare site-ul nostru pentru a afla dacă filmul va intra pe Netflix.

Descrierea filmului The Walk

Amplasat în Bostonul din 1974, filmul îl are în centru pe ofițerul de poliție Bill Coughlin, care are sarcina de a proteja câțiva studenți de culoare în timp ce aceștia sunt transportați într-un liceu alb, Coughlin fiind și el sub presiunea unui șef local mafiot. În același timp, Wendy Robbins, o studentă de 18 ani și tatăl ei Lamont, sunt prinși în mijlocul unor proteste violente pe stradă, în timp ce Kate, fiica adolescentă a lui Bill, se confruntă cu propria ei atitudine rasistă.


Trailer la filmul "The Walk" 2022


Trimiteți un comentariu

0 Comentarii