Header Ads Widget

Harmony (Film acțiune sf 2022) Trailer și Detalii

Film de acțiune horror online "Harmony" 2022 cu actorii Mark Frazier, Marili Kateri și Alexandra Wehr. Trailer, Descriere, disponibilitate pe HBO Max și Netflix și dată de lansare pentru filmul "Harmony".


Despre filmul Harmony

Harmony este un film de acțiune horror ștințifico-fantastic american regizat de Zachary Gross după un scenariu scris împreună cu Micah McFarland și Nathan McFarland. În film, Sophia, un soldat rănit, bănuiește că unitatea medicală în care se află nu este pentru recuperarea ei, ci pentru ceva mult mai pervers. Filmul îi are în rolurile principale pe actorii Mark Frazier, Marili Kateri, Alexandra Wehr, Elliott Bales, Pry'ce Jaymes, Jessica Inzeo și Andrew S. Harper.


Filmul american de acțiune sf "Harmony" este produs de compania Hand Me Down Films și va fi lansat pe data de 24 iunie 2022 pe internet și în cinematografele americane de Gravitas Ventures.


Sinopsis la filmul Harmony

Sophia, un soldat rănit, bănuiește că unitatea medicală în care armata a plasat-o nu este cu adevărat pentru recuperarea ei, ci ceva mult mai pervers. Cu numele de cod Harmony, unitatea este de fapt un program guvernamental pentru a crea telepatie.

Distribuție Actori în filmul Harmony

Mark Frazier, Marili Kateri, Alexandra Wehr, Elliott Bales, Pry'ce Jaymes, Jessica Inzeo, Andrew S. Harper

Regizor
Zachary Gross

Scenarist
Zachary Gross, Micah McFarland, Nathan McFarland

Genul filmului
Acțiune, Horror, SF, Filme 2022

Data de lansare
24 Iunie 2022 pe internet și în cinematografe

Premiera în România
Nu sunt detalii despre o premieră a filmului în cinematografele românești

Cunoscut și ca
Harmony titlul original

Este filmul Harmony pe HBO Max

Din păcate filmul Harmony încă nu este disponibil pe HBO Max. Urmăriți în continuare site-ul nostru pentru a afla dacă filmul va intra pe platforma HBO Max.

Este filmul Harmony pe Netflix?

Din păcate filmul Harmony încă nu este disponibil pe Netflix. Urmăriți în continuare site-ul nostru pentru a afla dacă filmul va intra pe Netflix.

Descrierea filmului Harmony

În viitorul foarte apropiat, Sophia, un soldat rănit, descoperă că unitatea medicală în care a fost plasată nu este pentru recuperarea ei și a colegilor ei soldați, ci ceva mult mai întortocheat - Așa că își propune să descopere adevăratul scop al unității HARMONY.


Trailer la filmul "Harmony" 2022


Trimiteți un comentariu

0 Comentarii