Header Ads Widget

Night Sky (Serial aventuri 2022) trailer și detalii

Serial de aventuri și fantezie online "Night Sky" 2022, cu actorii J.K. Simmons, Sissy Spacek și Chai Hansen. Trailer oficial, descriere, dată de lansare, episoade și actorii care joacă în serialul "Night Sky".


Despre serialul Night Sky

Night Sky (cunoscut anterior sub numele de Lightyears) este un serial american de televiziune științifico-fantastic, creat de Holden Miller și Daniel C. Connolly pentru Amazon Studios și Legendary Television. În serial joacă actorii Sissy Spacek și J. K. Simmons ca un cuplu care posedă o cameră care duce către o altă planetă. Co-protagonistii sunt Chai Hansen, Adam Bartley, Julieta Zylberberg, Rocío Hernández, Kiah McKirnan, Beth Lacke, Stephen Louis Grush și Cass Buggé. Serialul a fost filmat în Illinois.


Serialul american de aventuri și fantezie "Night Sky" este produs de companiile Amazon Studios, Legendary Television și Mosaic, și a avut premiera pe platforma de streaming Amazon Prime Video pe data de 20 mai 2022.


Sinopsis la serialul Night Sky

Irene și Franklin York au ținut secretă o cameră care duce la o planetă pustie, dar sosirea unui tânăr enigmatic le dă peste cap existența liniștită.





Actorii principali în distribuția serialului Night Sky

J.K. Simmons, Sissy Spacek, Chai Hansen, Kiah McKirnan, Julieta Zylberberg, Rocío Hernández, Adam Bartley, Cass Buggé, Beth Lacke, Stephen Louis Grush, Piotr Adamczyk, Lowrey Brown, Lily Cardone, Tim Griffin, Angus O'Brien, Scott Buechler, Ian Owens, Sonya Walger, Avery Holliday, Sandra Marquez, Paulina Olszynski, Jason Bradley, Brianna Buckley, Connor McNamara, Nicole Kyoung-Mi Lambert, Chase Clevenger, Adithi Chandrashekar, Phil Tyler, Pat Vern Harris, Brenna DiStasio, Andrea Cañizares-Fernandez, Jeff Torres, Jared Sheldon, James Vincent Meredith

Regizori: Philip Martin, Juan José Campanella, Shari Springer Berman

Creatori: Holden Miller

Genul filmului serial: Aventuri, Dramă, Fantezie, Seriale 2022

Număr de episoade pe sezon: 8 episoade

Data de lansare serial: 20 Mai 2022 pe platforma Amazon Prime Video

Lansare serial în România: Nu sunt detalii despre o premieră a serialului în România

Cunoscut și ca: Night Sky titlul original, Lightyears titlu alternativ

Producători: Amazon Studios, Legendary Television, Mosaic

Distribuitor: Amazon Prime Video

Țara: America

Este serialul Night Sky pe HBO Max

Din păcate serialul Night Sky încă nu este disponibil pe HBO Max. Urmăriți în continuare site-ul nostru pentru a afla dacă serialul va intra pe HBO Max.


Este serialul Night Sky pe Netflix

Din păcate serialul Night Sky încă nu este disponibil pe Netflix. Urmăriți în continuare site-ul nostru pentru a afla dacă serialul va intra pe Netflix.


Descriere serial Night Sky

Serialul se concentrează în jurul lui Franklin și Irene York, un cuplu care cu ani în urmă a descoperit o cameră îngropată în curtea lor, care duce în mod inexplicabil către o planetă ciudată și pustie. Și-au păzit cu grijă secretul de atunci, dar când un tânăr enigmatic intră în viața lor, existența liniștită a soților York este rapid răsturnată, iar camera misterioasă pe care credeau că o cunosc atât de bine se dovedește a fi mult mai mult decât ar fi putut vreodată să-și imagineze.



Trailerul filmului serial "Night Sky" 2022


Trimiteți un comentariu

0 Comentarii