Header Ads Widget

Unhuman (Film comedie horror 2022) Trailer și Detalii

Film de comedie horror online "Unhuman" 2022 cu actorii Brianne Tju, Benjamin Wadsworth și Uriah Shelton. Trailer, Descriere, disponibilitate pe HBO Max și Netflix și dată de lansare pentru filmul "Unhuman".


Despre filmul Unhuman

Unhuman (uneori stilizat ca unHUMAN) este un film de comedie de groază, creat pentru televiziune, regizat de Marcus Dunstan și scris de Dustan și Patrick Melton. Filmul are o distribuție de ansamblu, cu Brianne Tju, Benjamin Wadsworth, Uriah Shelton, Ali Gallo și Peter Giles.


Filmul american de comedie horror "Unhuman" este o producție a Blumhouse Television și urmează să fie lansat ca film original Epix pe serviciul lor, în timp ce Paramount Pictures lansează simultan filmul la cerere pe 3 iunie 2022.


Sinopsis la filmul Unhuman

Filmul urmărește un grup de elevi de liceu al căror autobuz școlar face accident când sunt plecați într-o excursie. Relațiile sunt testate odată ce își dau seama că sunt urmăriți de un atacator care intenționează să-i alunge și intră direct într-o luptă înfiorătoare pentru a supraviețui.





Distribuție Actori în filmul Unhuman

Brianne Tju, Benjamin Wadsworth, Uriah Shelton, Ali Gallo, Peter Giles, Joshua Mikel, CJ LeBlanc, Lo Graham, Drew Scheid, Blake Burt, Dana Wing Lau, Angel Lia Spitale

Regizor
Marcus Dunstan

Scenarist
Marcus Dunstan, Patrick Melton

Genul filmului
Comedie, Horror, Thriller, Filme 2022

Data de lansare
3 Iunie 2022 pe platforma Epix și la cerere

Premiera în România
Nu sunt detalii despre o premieră a filmului în cinematografele românești

Cunoscut și ca
Unhuman titlul original

Este filmul Unhuman pe HBO Max

Din păcate filmul Unhuman încă nu este disponibil pe HBO Max. Urmăriți în continuare site-ul nostru pentru a afla dacă filmul va intra pe platforma HBO Max.

Este filmul Unhuman pe Netflix?

Din păcate filmul Unhuman încă nu este disponibil pe Netflix. Urmăriți în continuare site-ul nostru pentru a afla dacă filmul va intra pe Netflix.

Descrierea filmului Unhuman

„Blumhouse Television și Epix vă oferă povestea unei excursii de liceu care a mers prost. Șapte studenți inadaptați trebuie să se unească împotriva unei bande de sălbatici neoameni din ce în ce mai numeroasă. Încrederea grupului unii în alții este testată la limită într-o luptă brutală și înfiorătoare pentru a supraviețui și trebuie să doboare creaturi-zombie ucigașe... înainte de a se ucide între ei mai întâi.


Trailer la filmul "Unhuman" 2022


Trimiteți un comentariu

0 Comentarii