Header Ads Widget

The Old Man (Serial acțiune 2022) trailer și detalii

Serial de acțiune și thriller online "The Old Man" 2022, cu actorii Jeff Bridges, John Lithgow și Amy Brenneman. Trailer oficial, descriere, dată de lansare, episoade și actorii care joacă în serialul "The Old Man".


Despre serialul The Old Man

The Old Man (în română Bătrânul) este un serial de televiziune thriller american bazat pe romanul cu același nume din 2017 al lui Thomas Perry. A fost dezvoltat de Jonathan E. Steinberg și Robert Levine și este regizat de Jon Watts, Jet Wilkinson și Zetna Fuentes. În rolurile principale îi găsim pe actorii Jeff Bridges, John Lithgow, Amy Brenneman, Alia Shawkat, Gbenga Akinnagbe, Bill Heck, Kenneth Mitchell, Leem Lubany, EJ Bonilla și Navid Negahban.


Serialul american de acțiune și thriller "The Old Man" este produs de companiile 20th Television, Fox 21 Television Studios, Fresh Bacon Media și Littlefield Company, și va avea premiera la televiziunea americană FX pe data de 16 iunie 2022.


Sinopsis la serialul The Old Man

Un fost ofițer CIA, care trăiește în afara rețelei, se trezește pus pe fugă de oamenii care vor să-l omoare.





Actorii principali în distribuția serialului The Old Man

Jeff Bridges, John Lithgow, Amy Brenneman, Alia Shawkat, Gbenga Akinnagbe, Bill Heck, Kenneth Mitchell, Leem Lubany, EJ Bonilla, Navid Negahban, Pej Vahdat, Noor Razooky, Faran Tahir, Iman Nazemzadeh, Jessica Harper, Chris Gann, Andrew Perez, Christopher Redman, Sydney Martin, Shawn Mousavi, Andrei Runtso, Christos Vasilopoulos, Roman Mitichyan, Naina Michaud, Jamal Antar, Eric Brenner, Evan Shafran, Steven Busby, Christine Heneise, Faruk Amireh, Shari Vasseghi, Brahim Rachiki, Sarkis Ninos, Austin Stowell, Jordan Bridges, Kenneth Mitchell, Leem Lubany, Rowena King, Rich Ting, Milo Stein, Story Gallagher, Dede Matz, David Lowe, Wilberto Tricoche, Sean Fenton

Regizori: Jon Watts, Jet Wilkinson, Zetna Fuentes

Creatori: Robert Levine, Jonathan E. Steinberg

Genul filmului serial: Acțiune, Dramă, Thriller, Seriale 2022

Număr de episoade pe sezon: 7 episoade

Data de lansare serial: 16 Iunie 2022 la televiziunea FX

Lansare serial în România: Nu sunt detalii despre o premieră a serialului în România

Cunoscut și ca: The Old Man titlul original

Producători: 20th Television, Fox 21 Television Studios, Fresh Bacon Media, Littlefield Company

Distribuitor: FX, HULU

Țara: America

Este serialul The Old Man pe HBO Max

Din păcate serialul The Old Man încă nu este disponibil pe HBO Max. Urmăriți în continuare site-ul nostru pentru a afla dacă serialul va intra pe HBO Max.


Este serialul The Old Man pe Netflix

Din păcate serialul The Old Man încă nu este disponibil pe Netflix. Urmăriți în continuare site-ul nostru pentru a afla dacă serialul va intra pe Netflix.


Descriere serial The Old Man

Dan Chase este un fost agent CIA care trăiește în afara rețelei de ceva timp. Când sosește un asasin și încearcă să-l scoată din adăpost pe Chase, bătrânul agent trebuie să fugă. În timp ce fuge, Chase închiriază o cameră de la Zoe McDonald, cu care este forțat să se asocieze în timp ce luptă pentru adevăr. Cu Chase scos din ascunzătoare, directorul adjunct al FBI pentru contrainformații, Harold Harper, este chemat să-l vâneze din cauza trecutului său complicat pe fugarul necinstit. Alături de Harper lucrează protejatul său, agent Angela Adams și agent Raymond Waters, alături de Julian Carson, un antreprenor de operațiuni speciale foarte bine pregătit, trimis să-l urmărească și pe Chase.



Trailerul filmului serial "The Old Man" 2022


Trimiteți un comentariu

0 Comentarii