Header Ads Widget

Roșu aprins (Film animație 2022) Turning Red Trailer și Detalii

Film de animație și comedie online "Roșu aprins" 2022 cu actorii Tommy Woodard, Eddie James și Leigh-Allyn Baker. Trailer, Descriere, disponibilitate pe HBO Max și Netflix și dată de lansare pentru filmul "Turning Red".


Despre filmul Roșu aprins

Roșu aprins (original Turning Red) este un film american de comedie și fantezie animat pe computer din 2022, produs de Pixar Animation Studios și distribuit de Walt Disney Studios Motion Pictures. Filmul a fost regizat de Domee Shi (în debutul său regizoral), scris de Domee Shi și Julia Cho și produs de Lindsey Collins. Are în distribuție vocile actorilor Rosalie Chiang, Sandra Oh, Ava Morse, Hyein Park, Maitreyi Ramakrishnan, Orion Lee, Wai Ching Ho, Tristan Allerick Chen și James Hong.


Amplasat în Toronto, Ontario, în 2002, filmul "Roșu aprins" o urmărește pe Meilin „Mei” Lee, o elevă chinezo-canadiană de 13 ani care, din cauza unui blestem ereditar, se transformă într-un panda roșu uriaș atunci când își exprimă orice emoție puternică. Inspirat de experiențele lui Domee Shi din copilăria în Toronto, filmul a început dezvoltarea în 2018, după ce l-a prezentat studioului Pixar în octombrie 2017. Este primul film Pixar regizat exclusiv de o femeie și al doilea care prezintă un personaj principal asiatic după Up (2009).

Proiecții speciale ale filmului "Roșu aprins / Turning Red" au avut loc la Londra la Everyman Borough Yards pe 21 februarie 2022 și la Toronto la TIFF Bell Lightbox pe 8 martie. Filmul a avut premiera mondială la Teatrul El Capitan din Los Angeles pe 1 martie și a fost lansat pe serviciul de streaming Disney+ pe 11 martie, împreună cu proiecția limitată în anumite cinematografe. A fost lansat în cinematografe în majoritatea țărilor fără Disney+, încasând un total de 16,7 milioane de dolari în întreaga lume și a primit aprecieri de critică.


Sinopsis la filmul Roșu aprins

Tânăra actriță Rosalie Chiang își împrumută vocea lui Mei Lee, o tânără de 13 ani care se „transformă” dintr-o dată într-un panda roșu uriaș când devine prea emoționată (ceea ce este practic ÎNTOTDEAUNA). Sandra Oh ("The Chair", "Killing Eve") îi dă vocea mamei protectoare a lui Mei Lee, Ming, care nu este niciodată departe de fiica ei - o realitate nefericită pentru adolescentă.




Distribuție Actori în filmul Roșu aprins

Rosalie Chiang, Sandra Oh, Ava Morse, Hyein Park, Maitreyi Ramakrishnan, Orion Lee, Wai Ching Ho, Tristan Allerick, Lori Tan Chinn, Mia Tagano, Sherry Cola, Lillian Lim, James Hong, Jordan Fisher, Finneas O'Connell, Topher Ngo, Grayson Villanueva, Josh Levi, Sasha Roiz, Addison Chandler, Lily Sanfelippo, Anne-Marie

Regizor
Domee Shi

Scenarist
Domee Shi, Julia Cho, Sarah Streicher

Genul filmului
Animație, Aventuri, Comedie, Filme 2022

Data de lansare
1 martie 2022 în cinematografele din America

Premiera în România
11 martie 2022 în cinematografele românești

Cunoscut și ca
Turning Red titlul original, Roșu aprins titlul în română

Este filmul Roșu aprins pe HBO Max

Din păcate filmul Roșu aprins încă nu este disponibil pe HBO Max. Urmăriți în continuare site-ul nostru pentru a afla dacă filmul va intra pe platforma HBO Max.

Este filmul Roșu aprins pe Netflix?

Din păcate filmul Roșu aprins încă nu este disponibil pe Netflix. Urmăriți în continuare site-ul nostru pentru a afla dacă filmul va intra pe Netflix.

Descrierea filmului Roșu aprins

Mei Lee (vocea lui Rosalie Chiang) este o tânără de 13 ani încrezătoare și nebunatică, ruptă între a rămâne fiica plină de respect a mamei sale și haosul adolescenței. Mama ei protectoare, chiar dacă este cam dură, Ming (vocea Sandrei Oh), nu este niciodată departe de fiica ei - o realitate nefericită pentru adolescentă. Și de parcă schimbările la interesele, relațiile și corpul ei nu ar fi de ajuns, ori de câte ori devine prea emoționată (ceea ce practic este ÎNTOTDEAUNA), se transformă într-un panda roșu uriaș.


Trailer la filmul "Roșu aprins" 2022 Turning Red


Trimiteți un comentariu

0 Comentarii