Header Ads Widget

Up (Film de animație 2009) Deasupra tuturor

Film de animație online "Deasupra tuturor" 2009 cu actorii Edward Asner, Christopher Plummer și Delroy Lindo. Trailer, Descriere, actori și dată de lansare pentru filmul "UP".




Descrierea filmului de animație Deasupra tuturor / UP
Carl Fredricksen si-a petrecut toata viata lui explorand toata planeta si traind viata la maxim. Dar acum a ajuns la batranete, iar la cei 78 de ani ai sai, el are impresia ca viata a trecut pe langa el. Dar soarta lui nu a fost scrisa in totalitate, iar destinul i-a mai pastrat cateva surprize, chiar si acum la batranete. Impreuna cu un persistent pusti de 8 ani pe nume Russell, care vrea si el sa devina explorator la fel ca el, Carl Fredricksen va avea ocazia sa se imbarce intr-o noua aventura. La "bordul" casei sale zburatoare, Carl si Russell vor calatori pe taramuri uitate de om, se vor lupta cu creaturi si raufacatori prin jungla ecuatoriala, si vor lua si cina la 3:30 dupa-amiaza.

Regia
Bob Peterson, Peter Docter

Actori în distribuție
Edward Asner, Christopher Plummer, Jordan Nagai, Bob Peterson, Delroy Lindo, Jerome Ranft, John Ratzenberger, David Kaye, Elie Docter, Jeremy Leary, Mickie McGowan, Danny Mann, Donald Fullilove, Jess Harnell, Josh Cooley, Pete Docter, Mark Andrews, Bob Bergen, Brenda Chapman, Emma Coats, John Cygan, Paul Eiding, Tony Fucile, Teresa Ganzel, Sherry Lynn, Laraine Newman, Teddy Newton, Jeff Pidgeon, Valerie LaPointe, Jan Rabson

Genul filmului
Animatie, Aventuri, Comedie

Data lansare (SUA): 29 Mai 2009
Data lansare (Romania): 12 Iunie 2009

Trailer la filmul de desene animate UP (2009) Deasupra tuturor

Trimiteți un comentariu

0 Comentarii