Header Ads Widget

Promised Land (Serial dramă 2022) trailer și detalii

Serial dramă online "Promised Land" 2022, cu actorii John Ortiz, Cecilia Suárez și Augusto Aguilera. Trailer oficial, descriere, dată de lansare, episoade și actorii care joacă în serialul "Promised Land".


Despre serialul Promised Land

Promised Land este un serial de televiziune dramă de familie american, care a avut premiera pe 24 ianuarie 2022, pe ABC. Serialul este creat de Matt Lopez și regizat de Edward Ornelas, Clara Aranovich și Chi Yoon Chung, iar în rolurile principale îi găsim pe actorii John Ortiz, Cecilia Suárez, Augusto Aguilera, Christina Ochoa, Mariel Molino, Tonatiuh, Andres Velez, Katya Martín, Rolando Chusan și Bellamy Young. Ultimele cinci episoade ale serialului au avut premiera pe Hulu. În mai 2022, serialul a fost anulat oficial după un sezon.


Serialul american dramă "Promised Land" este produs de companiile ABC Signature, ABC-TV și Battle Mountain Films, și a avut premiera pe 24 ianuarie 2022 la televiziunea ABC.


Sinopsis la serialul Promised Land

O dramă epică, care acoperă generațiile, despre două familii latino care luptă pentru bogăție și putere în Valea Sonoma din California.





Actorii principali în distribuția serialului Promised Land

John Ortiz, Cecilia Suárez, Augusto Aguilera, Christina Ochoa, Mariel Molino, Tonatiuh, Andres Velez, Katya Martín, Rolando Chusan, Bellamy Young, Miguel Angel Garcia, Susan Ortiz, Ariana Guerra, Kerri Medders, Yul Vazquez, Tom Amandes, Natalia del Riego, Andrew J. West, Julio Macias, E. Ambriz DeColosio, Ariella Amar, Christopher Wallinger, Octavio Solorio, Carlos Javier Rivera, Matt Cedeño, Manuel Uriza, Gigi Zumbado, Andrew Gonzalez, Rick Mancia, Daniel Edward Mora

Regizori: Edward Ornelas, Clara Aranovich, Chi Yoon Chung

Creatori: Matt Lopez

Genul filmului serial: Dramă, Seriale 2022

Număr de episoade pe sezon: 10 episoade

Data de lansare serial: 24 Ianuare 2022 la televiziunea ABC și pe platforma Hulu

Lansare serial în România: Nu sunt detalii despre o premieră a serialului în România

Cunoscut și ca: Promised Land titlul original

Producători: ABC Signature, ABC-TV, Battle Mountain Films, Lit Entertainment Group, Neptune Way

Distribuitor: ABC, Disney+, Hulu

Țara: America

Este serialul Promised Land pe HBO Max

Din păcate serialul Promised Land încă nu este disponibil pe HBO Max. Urmăriți în continuare site-ul nostru pentru a afla dacă serialul va intra pe HBO Max.


Este serialul Promised Land pe Netflix

Din păcate serialul Promised Land încă nu este disponibil pe Netflix. Urmăriți în continuare site-ul nostru pentru a afla dacă serialul va intra pe Netflix.


Descriere serial Promised Land

Povestea serialului se concentrează pe Joe Sandoval, patriarhul a două familii latino amestecate care conduce o podgorie de succes din comitatul Sonoma, California și se pregătește să predea conducerea podgoriei unuia dintre copiii săi. Două sub-comploturi implică provocările imigranților fără acte din Mexic care vin să lucreze la podgorie și conflicte cu un proprietar de hotel care dă vina pe Sandoval (care a cumpărat via de la tatăl ei) pentru moartea tatălui ei.



Trailerul filmului serial "Promised Land" 2022


Trimiteți un comentariu

0 Comentarii