Header Ads Widget

Night Caller (Film horror 2022) Trailer și Detalii

Film horror și thriller online "Night Caller" 2022 cu actorii Steve Railsback, Susan Priver și Bai Ling. Trailer, Descriere, disponibilitate pe HBO Max și Netflix și dată de lansare pentru filmul "Night Caller".


Despre filmul Night Caller

Night Caller este un film american din 2022, de groază, mister și suspans regizat și scris de Chad Ferrin. În film, o mentalistă primește un telefon de la un criminal în serie și este apoi atrasă într-o rețea de mistere complexe. În rolurile principale îi găsim pe actorii Steve Railsback, Susan Priver, Bai Ling, Robert Miano, Silvia Spross, Kelli Maroney, Lew Temple, Robert Rhine, James MacPherson, Holden Kopman.


Filmul horror american "Night Caller" este produs de companiile Crappy World Films și Girls and Corpses, și a fost lansat inițial pe 1 ianuarie 2022 la festivalul de film Another Hole in the Head, urmat câteva săptămâni mai târziu de festivalul internațional Only The Best. În martie, filmul a fost prezentat la festivalul britanic de film Motion Picture, în America la festivalul MidWest WeirdFest, iar în Germania la HARDLINE Film Festival. Pe 15 aprilie 2022, filmul Night Caller a fost lansat în cinematografele din SUA.


Sinopsis la filmul Night Caller

O mentalistă prin telefon este atrasă într-o rețea complexă de mistere atunci când primește un apel de la un criminal în serie.





Distribuție Actori în filmul Night Caller

Steve Railsback, Susan Priver, Bai Ling, Robert Miano, Silvia Spross, Kelli Maroney, Lew Temple, Robert Rhine, James MacPherson, Holden Kopman, Kristi McHugh, Scott Vogel, Brandon Kirk, Cheryl Cipriano, Kyle McConaghy, Talia Asseraf, Joe Castro

Regizor
Chad Ferrin

Scenarist
Chad Ferrin

Genul filmului
Horror, Mister, Thriller, Filme 2022

Data de lansare
15 Aprilie 2022 în cinematografele din America

Premiera în România
Nu sunt detalii despre o premieră a filmului în cinematografele românești

Cunoscut și ca
Night Caller titlul original

Este filmul Night Caller pe HBO Max

Din păcate filmul Night Caller încă nu este disponibil pe HBO Max. Urmăriți în continuare site-ul nostru pentru a afla dacă filmul va intra pe platforma HBO Max.

Este filmul Night Caller pe Netflix?

Din păcate filmul Night Caller încă nu este disponibil pe Netflix. Urmăriți în continuare site-ul nostru pentru a afla dacă filmul va intra pe Netflix.

Descrierea filmului Night Caller

O mentalistă prin telefon, numită Clementine Carter, este atrasă într-o rețea complexă de mistere când primește un apel de la un criminal în serie. Prezicerea crimelor sale înainte de a le comite o pune într-un joc terifiant de-a șoarecele și pisica. Cerând ajutorul tatălui ei invalid și al colegului ei clarvăzător, ei trebuie să-și folosească abilitățile unice pentru a rămâne cu un pas înaintea unui maniac ale cărui fapte oribile dinn prezent sunt nimic în comparație cu trecutul și viitorul său.


Trailer la filmul "Night Caller" 2022


Trimiteți un comentariu

0 Comentarii