Header Ads Widget

Monstrous (Film horror 2022) Trailer și Detalii

Film horror și mister online "Monstrous" 2022 cu actorii Christina Ricci, Santino Barnard și Colleen Camp. Trailer, Descriere, disponibilitate pe HBO Max și Netflix și dată de lansare pentru filmul "Monstrous".


Despre filmul Monstrous

Monstruos este un film american thriller supranatural din 2022 regizat de Chris Sivertson după un scenariu scris de Carol Chrest. Povestea se concentrează pe o femeie traumatizată care fuge de fostul ei soț abuziv împreună cu fiul ei de 7 ani. În noul lor sanctuar îndepărtat, ei descoperă că trebuie să se lupte cu un monstru mai mare și mai terifiant. În rolul principal o găsim pe actrița Christina Ricci, alături de actorii Santino Barnard, Colleen Camp, Lew Temple, Nick Vallelonga, Don Durrell, Carol Anne Watts, Peter Hodge, Sally Elbert, Rachael Edlow și Neraida Bega.


Filmul american horror "Monstruos" este produs de companiile Burning Sky Films, Willow Pictures și Skipstone Pictures, și a avut premiera la Festivalul de Film de la Glasgow pe 12 martie 2022. Este programat să fie lansat în Statele Unite pe 13 mai 2022, de către Screen Media.


Sinopsis la filmul Monstrous

Laura și fiul ei în vârstă de șapte ani, Cody, se mută într-o casă îndepărtată din California pentru a fugi de fostul ei soț abuziv. Familia este amenințată de posibilitatea întoarcerii sale, precum și de prezența unui monstru care pândește într-un lac din apropiere.





Distribuție Actori în filmul Monstrous

Christina Ricci, Santino Barnard, Colleen Camp, Lew Temple, Nick Vallelonga, Don Durrell, Carol Anne Watts, Peter Hodge, Sally Elbert, Rachael Edlow, Neraida Bega, Philip V. Bruenn, Lola Grace Combs, Darin Cooper, Matt Lovell, Chris Mullinax, Nancy O'Fallon, Olivia Reid, Anna Tenney

Regizor
Chris Sivertson

Scenarist
Carol Chrest

Genul filmului
Horror, Mister, Thriller, Filme 2022

Data de lansare
12 martie 2022 la FrightFest Glasgow, 13 Mai 2022 în cinematografele din America

Premiera în România
Nu sunt detalii despre o premieră a filmului în cinematografele românești

Cunoscut și ca
Monstrous titlul original

Este filmul Monstrous pe HBO Max

Din păcate filmul Monstrous încă nu este disponibil pe HBO Max. Urmăriți în continuare site-ul nostru pentru a afla dacă filmul va intra pe platforma HBO Max.

Este filmul Monstrous pe Netflix?

Din păcate filmul Monstrous încă nu este disponibil pe Netflix. Urmăriți în continuare site-ul nostru pentru a afla dacă filmul va intra pe Netflix.

Descrierea filmului Monstrous

O nouă problemă terifiantă îi așteaptă pe Laura (Christina Ricci) și pe fiul ei, Cody, în vârstă de șapte ani, când fug de fostul ei soț abuziv și încearcă să se stabilească și să trăiască o nouă viață într-o fermă idilică și îndepărtată de pe malul unui lac. Încă traumatizați, bunăstarea lor fizică și psihică este împinsă la limită, deoarece existența lor fragilă este amenințată de un nou monstru.


Trailer la filmul "Monstrous" 2022


Trimiteți un comentariu

0 Comentarii