Header Ads Widget

Conversations with Friends (Serial dramă 2022) trailer și detalii

Serial dramă online "Conversations with Friends" 2022, cu actorii Alison Oliver, Sasha Lane și Joe Alwyn. Trailer oficial, descriere, dată de lansare, episoade și actorii care joacă în serialul "Conversations with Friends".


Despre serialul Conversations with Friends

Conversations with Friends (traducere română Conversații cu prietenii) este un serial de televiziune bazat pe romanul cu același nume din 2017 al autoarei irlandeze Sally Rooney. Dezvoltat de Element Pictures pentru BBC Three și Hulu în asociere cu RTÉ, este a doua adaptare de către această echipă a unui roman Rooney, după Normal People în 2020. În rolurile principale îi găsim pe actorii Alison Oliver, Sasha Lane, Joe Alwyn, Jemima Kirke, Tadhg Murphy, Emmanuel Okoye, Abril Keinrath, Sarah Jane Seymour și Charlie Maher.


Serialul dramă coproducție SUA, Irlanda, Marea Britanie este produs de compania Element Pictures și este programat să fie lansat pe 15 mai 2022 pe BBC Three și Hulu.


Sinopsis la serialul Conversations with Friends

Doi studenți din Dublin, Frances și Bobbi, și legătura ciudată și neașteptată pe care o creează cu cuplul căsătorit, Melissa și Nick.





Actorii principali în distribuția serialului Conversations with Friends

Alison Oliver, Sasha Lane, Joe Alwyn, Jemima Kirke, Tadhg Murphy, Emmanuel Okoye, Abril Keinrath, Sarah Jane Seymour, Charlie Maher, Nikhil Dubey, Anthony Kinahan, Christopher Livingstone

Regizori: Leanne Welham, Lenny Abrahamson

Creatori: Alice Birch, Sally Rooney

Genul filmului serial: Dramă, Seriale 2022

Număr de episoade pe sezon: 12 episoade

Data de lansare serial: 15 Mai 2022 pe BBC Three și Hulu

Lansare serial în România: Nu sunt detalii despre o premieră a serialului în România

Cunoscut și ca: Conversations with Friends titlul original

Producători: Element Pictures

Distribuitor: BBC Three, Hulu

Țara: America, Irlanda, Marea Britanie

Este serialul Conversations with Friends pe HBO Max

Din păcate serialul Conversations with Friends încă nu este disponibil pe HBO Max. Urmăriți în continuare site-ul nostru pentru a afla dacă serialul va intra pe HBO Max.


Este serialul Conversations with Friends pe Netflix

Din păcate serialul Conversations with Friends încă nu este disponibil pe Netflix. Urmăriți în continuare site-ul nostru pentru a afla dacă serialul va intra pe Netflix.


Descriere serial Conversations with Friends

De la echipa premiată din spatele serialului Normal People, Conversations with Friends o urmărește pe Frances (Alison Oliver), o studentă de 21 de ani, în timp ce navighează într-o serie de relații care o forțează să se confrunte pentru prima dată cu propriile vulnerabilități



Trailerul filmului serial "Conversations with Friends" 2022

Unele relații nu pot fi definite. Urmărește trailerul pentru serialul Conversations with Friends, cu o melodie originală „Sidelines” de la Phoebe Bridgers creată pentru serial. Conversations with Friends are premiera pe 15 mai 2022.

Trimiteți un comentariu

0 Comentarii