Header Ads Widget

The Aviary (Film thriller 2022) Trailer și Detalii

Film thriller online "The Aviary" 2022 cu actorii Malin Akerman, Lorenza Izzo și Chris Messina. Trailer, Descriere, disponibilitate pe HBO Max și Netflix și dată de lansare pentru filmul "The Aviary".


Despre filmul The Aviary

The Aviary este un film thriller american din 2022, regizat și scris de Chris Cullari și Jennifer Raite. În film, doă femei fug prin deșert de liderul unui cult rău. Prin ținutul arid al deșertului, femeile sunt consumate de frică și de paranoia, și încearcă din răsputeri să nu fie prinse de liderul cultului. În rolurile principale îi găsim pe actorii Malin Akerman, Lorenza Izzo, Chris Messina, Sandrine Holt și Andrew Miller.


Filmul american thriller "The Aviary" este produs de companiile Catchlight Studios, Pacesetter Productions, Stagecoach Entertainment, The Forest Road Company, și va fi lansat în America pe 29 Aprilie 2022 în toate formatele, inclusiv în cinematografe de către Saban Films, iar în restul lumii de compania 13 Films.


Sinopsis la filmul The Aviary

Două femei fug în deșertul New Mexican pentru a scăpa de ghearele unui cult viclean. Consumați de frică și paranoia, ei nu pot scăpa de sentimentul că sunt urmăriți de liderul acestuia, un barbat pe cat de seducator, pe atat de manipulator. Cu proviziile scăzând și simțurile începând să le cedeze, ei se confruntă cu o întrebare înfiorătoare: cum fugi de un inamic care trăiește în capul tău?





Distribuție Actori în filmul The Aviary

Malin Akerman, Lorenza Izzo, Chris Messina, Sandrine Holt, Andrew Miller

Regizor
Chris Cullari, Jennifer Raite

Scenarist
Chris Cullari, Jennifer Raite

Genul filmului
Thriller, Filme 2022

Data de lansare
29 Aprilie 2022 limitat în cinematografele din Statele Unite

Premiera în România
Nu sunt detalii despre o premieră a filmului în cinematografele românești

Cunoscut și ca
The Aviary titlul original

Este filmul The Aviary pe HBO Max

Din păcate filmul The Aviary încă nu este disponibil pe HBO Max. Urmăriți în continuare site-ul nostru pentru a afla dacă filmul va intra pe platforma HBO Max.

Este filmul The Aviary pe Netflix?

Din păcate filmul The Aviary încă nu este disponibil pe Netflix. Urmăriți în continuare site-ul nostru pentru a afla dacă filmul va intra pe Netflix.

Descrierea filmului The Aviary

Malin Akerman, Lorenza Izzo și Chris Messina joacă în acest thriller întortocheat despre încercarea disperată a două femei de a fugi de ghearele Skylight, un cult perfid. Prinși în campusul izolat din deșert al cultului Skylight, Jillian (Akerman) și Blair (Izzo) își unesc forțele pentru a evada fără să fie prinși. Singuri în sălbăticia aspră, sunt consumați de paranoia și incapabili să scape de sentimentul că sunt urmăriți de liderul cultului, Seth (Messina), un bărbat pe cât de seducător, pe atât de dominant. Cu proviziile în scădere și simțurile la pământ, Jillian și Blair se confruntă cu o întrebare înfiorătoare: cum fugi de un inamic care trăiește în capul tău?


Trailer la filmul "The Aviary" 2022


Trimiteți un comentariu

0 Comentarii