Header Ads Widget

Follower (Film horror 2022) Trailer și Detalii

Film horror și thriller online "Follower" 2022 cu actorii Revell Carpenter, Molly Leach și Gigi James. Trailer, Descriere, disponibilitate pe HBO Max și Netflix și dată de lansare pentru filmul "Follower".


Despre filmul Follower

Follower este un film american de groază și thriller regizat de James Rich care a scris și scenariu bazat pe o poveste scrisă de el și Serena Kamlani. În rolurile principale ale filmului îi găsim pe actorii Revell Carpenter, Molly Leach, Gigi James, Walker Edelman, Jonathan Jennings și Chris Scarciotta.


Filmul american Follower este produs de compania Smallertown Productions și va fi lansat în format digital și pe DVD pe data de 29 Martie 2022.


Sinopsis la filmul Follower

O aspirantă a influenței pe rețelele de socializare și cei doi prieteni ai ei, în călătoria lor anuală cu rucsacul în spate pe un traseu de drumeții popular, devin ținta unui ucigaș violent în masă. Căutând faima pe internet într-un grup de pe dark web, ucigașul s-a transmis în direct în timp ce le-a vânat pe fete și pe oricine altcineva care i-a ieșit în cale. Bazat pe o poveste adevărată tulburătoare care a avut loc în nordul Nevadei în 2018, filmul are încorporat un element interactiv care permite spectatorului posibilitatea de a urmări personajele în viața reală.






Distribuție Actori în filmul Follower

Revell Carpenter, Molly Leach, Gigi James, Walker Edelman, Jonathan Jennings, Chris Scarciotta, Serena Kamlani, Ted Rich

Regizor
Kerry Bellessa

Scenarist
Joshua Oram, Kerry Bellessa

Genul filmului
Horror, Thriller, Filme 2022

Data de lansare
29 Martie 2022 în format digital și pe DVD în Statele Unite

Premiera în România
Nu sunt detalii despre o premieră a filmului în cinematografele românești

Cunoscut și ca
Follower titlul original

Este filmul Follower pe HBO Max

Din păcate filmul Follower încă nu este disponibil pe HBO Max. Urmăriți în continuare site-ul nostru pentru a afla dacă filmul va intra pe platforma HBO Max.

Este filmul Follower pe Netflix?

Din păcate filmul Follower încă nu este disponibil pe Netflix. Urmăriți în continuare site-ul nostru pentru a afla dacă filmul va intra pe Netflix.

Descrierea filmului Follower

Un grup de prieteni care au absolvit recent facultatea pornesc într-o excursie cu rucsacul în spate prinn pădure pentru a-și celebra viitorul iminent și sfârșitul unei ere pentru prietenia lor. Pe măsură ce urcă pe potecă, încet încep să bănuiască că sunt urmăriți de un individ misterios, care, necunoscut pentru ei, le urmărește fiecare mișcare și încarcă videoclipurile pe un forum sinistru unde adepții anonimi le pot dicta soarta.


Trailer la filmul "Follower" 2022


Trimiteți un comentariu

0 Comentarii