Header Ads Widget

Nope (Film horror 2022) NU! Trailer subtitrat și Detalii

Film horror sf online "NU!" 2022 cu actorii Daniel Kaluuya, Keke Palmer și Steven Yeun. Trailer subtitrat în limba română, Descriere, disponibilitate pe Netflix și dată de lansare pentru filmul "Nope".


Despre filmul Nope / NU!

NU! / Nope este un film american de groază științifico-fantastică, scris, regizat și produs de Jordan Peele și compania sa Monkeypaw Productions. Filmul îi are în distribuție pe Daniel Kaluuya, Keke Palmer și Steven Yeun și urmărește locuitorii unui oraș izolat care sunt martorii unui eveniment misterios și anormal.


Filmul NU! / Nope este programat să fie lansat de Universal Pictures pe 22 iulie 2022.


Sinopsis la filmul Nope / NU!

Locuitorii unui unui oraș izolat și singuratic din interiorul Californiei sunt martorii unei descoperiri ciudate și înfricoșătoare.




Distribuție Actori în filmul Nope / NU!

Daniel Kaluuya, Keke Palmer, Steven Yeun, Barbie Ferreira, Michael Wincott, Donna Mills, Terry Notary, Jennifer Lafleur, Brandon Perea, Sophia Coto, Ryan W. Garcia, Andrew Patrick Ralston, Gloria Cole, Conor Kowalski, Lincoln Lambert, Mark Casimir Dyniewicz Jr.

Regizor
Jordan Peele

Scenarist
Jordan Peele

Genul filmului
Horror, SF, Filme 2022

Data de lansare
Filmul a fost lansat pe 22 Iulie 2022 în cinematografele americane

Premiera în România
Nu sunt detalii despre o premieră a filmului în cinematografele românești

Cunoscut și ca
NU! titlul în română

Este filmul Nope / NU! pe Netflix?

Din păcate filmul încă nu este disponibil pe Netflix. Urmăriți în continuare site-ul nostru pentru a afla dacă filmul va intra pe Netflix.

Descrierea filmului Nope / NU!

Filmul îl reunește pe Jordan cu câștigătorul Oscar Daniel Kaluuya (Get Out, Iuda și Mesia Negru), căruia i se alătură Keke Palmer (Hustlers, Alice) și nominalizatul la Oscar, Steven Yeun (Minari, Okja) ca rezidenți într-un oraș izolat și singuratic din interiorul Californiei sunt martorii unei descoperiri ciudate și înfricoșătoare.


Trailer la filmul horror "Nope / NU!" 2022



Trailer subtitrat la filmul "Nope / NU!" 2022


Trimiteți un comentariu

0 Comentarii