Header Ads Widget

Minari (Film dramă 2020) Trailer și detalii

Film dramă "Minari" 2020 cu actorii Steven Yeun, Han Ye-ri și Alan Kim. Trailer, Descriere, sinopsis, listă actori și dată de lansare pentru filmul "Minari".


Despre filmul Minari

Minari este un film dramă american din 2020, scris și regizat de Lee Isaac Chung. În rolurile principale joacă actorii Steven Yeun, Han Ye-ri, Alan Kim, Noel Kate Cho, Youn Yuh-jung și Will Patton. O interpretare semi-autobiografică a educației lui Chung, complotul urmărește o familie de imigranți sud-coreeni care încearcă să ajungă în mediul rural din Statele Unite în anii 1980.

Minari a avut premiera mondială la Festivalul de Film de la Sundance pe 26 ianuarie 2020, câștigând atât Marele Premiu al Juriului Dramatic din SUA, cât și Premiul Publicului Dramatic din SUA. A început o lansare virtuală de o săptămână pe 11 decembrie 2020 și a fost lansat în cinematografe și prin cinematograf virtual pe 12 februarie 2021, de A24.

Filmul a primit aprecieri de critică, cu elogii față de regia și scenariul lui Chung, spectacolele lui Yeun și Youn și partitura. Mulți l-au declarat unul dintre cele mai bune filme din 2020. A câștigat șase nominalizări la cea de-a 93-a ediție a Premiilor Oscar: cel mai bun film, cel mai bun regizor, cea mai bună coloană sonoră, cel mai bun scenariu original, cel mai bun actor (Yeun) și cea mai bună actriță în rol secundar (Youn), cu Youn câștigând pentru interpretarea ei, făcând-o prima coreeană care a câștigat un premiu Oscar pentru actorie. De asemenea, a câștigat premiul Globul de Aur pentru cel mai bun film străin, a fost nominalizat la Screen Actors Guild Award pentru performanță remarcabilă a unei distribuții într-un film și a câștigat șase nominalizări la cea de-a 74-a ediție a premiilor Academiei Britanice de Film, inclusiv pentru cel mai bun film care nu este în limba engleză.

Sinopsis la filmul Minari

O familie american-coreeană se mută la o fermă din Arkansas în căutarea propriului vis american. În mijlocul provocărilor unei noi vieți în ciudatul și accidentatul Ozarks, ei descoperă rezistența incontestabilă a familiei și ceea ce face cu adevărat o casă.



Descrierea sinopsis a filmului Minari

O poveste tandră și cuprinzătoare despre ceea ce ne înrădăcinează, Minari urmărește o familie coreean-americană care se mută într-o fermă mică din Arkansas în căutarea propriului vis american. Casa familiei se schimbă complet odată cu sosirea bunicii lor viclene, proastă de gură, dar incredibil de iubitoare. În mijlocul instabilității și provocărilor acestei noi vieți în accidentatul Ozarks, Minari arată rezistența incontestabilă a familiei și ceea ce face cu adevărat o casă.

Regia
Lee Isaac Chung

Actori în distribuție
Steven Yeun, Han Ye-ri, Alan Kim, Noel Kate Cho, Youn Yuh-jung, Will Patton, Scott Haze, Jacob Wade, Skip Schwink, Darryl Cox, Esther Moon, Ben Hall, Eric Starkey, James Carroll, Jenny Phagan, Tina Parker, Chloe Lee, Joel Telford, Kaye Brownlee-France, Tea Oh

Genul filmului
Dramă

Dată de lansare:
16 ianuarie 2020

Cunoscut și ca
Minari - titlul original, Minari - titlul în România

Trailer la filmul Minari (2020)



Trimiteți un comentariu

0 Comentarii