Header Ads Widget

Iuda și Mesia negru (Film 2021) Judas and the Black Messiah Trailer și Detalii

Film biografic "Iuda și Mesia negru" 2021 cu actorii Daniel Kaluuya, LaKeith Stanfield și Jesse Plemons. Trailer, Descriere și dată de lansare pentru filmul "Judas and the Black Messiah".


Despre filmul Iuda și Mesia negru

Iuda și Mesia Negru este un film dramă polițist american din 2021 despre trădarea lui Fred Hampton (interpretat de Daniel Kaluuya), președinte al capitolului Illinois al Partidului Pantera Neagră la Chicago la sfârșitul anilor 1960, de către William O'Neal (interpretat de Lakeith Stanfield), un informator FBI. Jesse Plemons, Dominique Fishback, Ashton Sanders, Darrell Britt-Gibson, Lil Rel Howery, Algee Smith, Dominique Thorne și Martin Sheen mai joacă în film. Filmul este regizat și produs de Shaka King, care a scris scenariul împreună cu Will Berson, bazat pe o poveste a perechii Kenny și Keith Lucas.



Iuda și Mesia Negru a avut premiera la Festivalul de Film Sundance 2021 pe 1 februarie 2021 și a fost lansat în Statele Unite de Warner Bros. Pictures pe 12 februarie, simultan în cinematografe și digital pe HBO Max. Filmul a fost apreciat de critici, care au lăudat regia lui King, interpretările (în special cele ale lui Kaluuya și Stanfield) și temele sale actuale. Filmul a câștigat șase nominalizări la Oscar la cea de-a 93-a ediție a Premiilor Academiei, inclusiv cel mai bun film și cel mai bun actor în rol secundar atât pentru Daniel Kaluuya, cât și pentru Lakeith Stanfield, și a câștigat categoria cel mai bun actor în rol secundar pentru Daniel Kaluuya și cel mai bun cântec original ("Fight for You"). Pentru interpretarea sa, Kaluuya a câștigat, de asemenea, cel mai bun actor în rol secundar la Globurile de Aur, Premiile Critics' Choice, Premiile Screen Actors Guild (SAG) și Premiile BAFTA.


Lansat în mijlocul pandemiei de COVID-19, filmul a încasat 7 milioane de dolari la nivel mondial, cu un buget de 26 de milioane de dolari. Filmul Iuda și Mesia negru poate fi vizionat pe HBO GO aici.


Sinopsis la filmul Iuda și Mesia negru

Oferindui-se o înțelegere de către FBI, William O'Neal se infiltrează în capitolul Illinois al Partidului Pantera Neagră pentru a aduna informații despre președintele Fred Hampton.




Distribuție Actori în filmul Iuda și Mesia negru

Daniel Kaluuya, LaKeith Stanfield, Jesse Plemons, Dominique Fishback, Ashton Sanders, Algee Smith, Darrell Britt-Gibson, Lil Rel Howery, Dominique Thorne, Martin Sheen, Amari Cheatom, Khris Davis, Ian Duff, Caleb Eberhardt, Robert Longstreet

Rich Ragsdale
Shaka King

Scenarist
Will Berson, Shaka King, Kenneth Lucas, Keith Lucas

Genul filmului
Biografic, Dramă, Istoric, Filme 2021

Data de lansare
Filmul a fost lansat pe 1 Februarie 2021 la Sundance Film Festival (premieră)

Premiera în România
Nu sunt detalii despre o premieră a filmului în cinematografele românești

Cunoscut și ca
Jesus Is My Homeboy, Jesus Was My Homeboy

Este filmul Iuda și Mesia negru pe Netflix

Din păcate filmul încă nu este disponibil pe Netflix. Urmăriți în continuare site-ul nostru pentru a afla dacă filmul va intra pe Netflix.

Descrierea filmului Iuda și Mesia negru

Informatorul FBI William O’Neal (LaKeith Stanfield) se infiltrează în partidul Black Panther, din Illinois, și are sarcina să stea cu ochii pe carismaticul lider Fred Hampton (Daniel Kaluuya). Hoț de profesie, lui O’Neal îi place pericolul de a-și manipula atât colegii, cât și supraveghetorul, pe agentul special Roy Mitchell (Jesse Plemons). Priceperea politică a lui Hampton crește, tocmai când se îndrăgostește de revoluționara Deborah Johnson (Dominique Fishback). Între timp, începe o luptă pentru sufletul lui O’Neal. O să fie de partea binelui? Sau o să-i subjuge pe Hampton și pe Pantere prin orice mijloace posibile, așa cum cere directorul FBI J. Edgar Hoover (Martin Sheen)? Filmul e inspirat de evenimente adevărate.


Trailer la filmul Iuda și Mesia negru 2021 Judas and the Black Messiah


Trimiteți un comentariu

0 Comentarii