Header Ads Widget

Trailer Peaky Blinders sezonul 6

Serialul dramă de epocă a lui Steven Knight „Peaky Blinders” este pregătit să revină pentru un ultim sezon, iar BBC a lansat primul trailer al găștii care se reunește în 2022.



Cillian Murphy este în prim-plan în rolul criminalului experimentat Tommy Shelby, cu o apariție extinsă în trailer a actriței Anya Taylor-Joy, reluându-și rolul Gina Gray.

Steven Knight a vorbit cu Variety anul trecut despre ce se pot aștepta fanii de la al șaselea sezon din Peaky Blinders.

„Ceea ce fac cu sezonul al șaselea din Peaky Blinders este să continui acea luptă pe care Tommy Shelby o are în opoziția sa față de fascism”, a spus el. „Ceea ce am vrut să fac este că, atunci când Tommy Shelby s-a întors din Primul Război Mondial, era mort emoțional. A fost oprit din cauza experiențelor sale și era un negativist, amoral și care ar face orice. Avea un singur scop, care era să acumuleze bani, dar când întâlnește fascismul, ceva revine la viață și decide că există bine și rău. Și de aceea își dedică timpul să se opună. Și asta continuă în seria șase și multe, multe alte lucruri i se vor întâmpla lui Tommy la care publicul nu se va aștepta. Cred că sarcina de a scrie este mai concentrată cu fiecare sezon. Am mai spus asta, dar am crezut întotdeauna că este adevărat de fiecare dată. Și cred că de data aceasta este adevărat: acesta este cel mai bun sezon de până acum.”

După al șaselea sezon din „Peaky Blinders”, un film care continuă acțiunea este planificat să intre în producție. Sezonul 6 va avea premiera la începutul lui 2022.

Knight se află, de asemenea, în discuțiile pentru diferite premii în calitate de scriitor al filmului „Spencer” cu Kristen Stewart, despre Prințesa Diana.

Urmărește trailerul Sezonul 6 Peaky Blinders


Trimiteți un comentariu

0 Comentarii