Header Ads Widget

Spencer (Trailer Film 2021)

Trailer oficial la filmul dramă biografică "Spencer" 2021 cu actorii: Kristen Stewart, Timothy Spall și Jack Nielen. Descriere și dată de lansare pentru filmul "Spencer".



Un nou film despre prințesa Diana. Tot în 2021 avem și filmul musical "Diana: The musical - Diana: Musicalul", o producție Netflix.
Pe scurt despre filmul Spencer: În timpul sărbătorilor de Crăciun alături de familia regală de la moșia Sandringham din Norfolk, Anglia, Diana decide să iasă din căsătoria cu prințul Charles.

Distribuție Actori: Kristen Stewart, Timothy Spall, Jack Nielen, Jack Farthing, Freddie Spry, Sean Harris, Stella Gonet, Richard Sammel, Elizabeth Berrington, Sally Hawkins

Regizor: Pablo Larraín

Scenarist: Steven Knight

Genul filmului: Biografic, Dramă, Romantic

Data de lansare: 5 Noiembrie 2021

Premiera în România: 12 Noiembrie 2021

Descriere film Spencer: Căsătoria prințesei Diana cu prințul Charles devenise rece de mult. Deși zvonurile despre divorț abundă, pregătirile pentru festivitățile de Crăciun de la Queen’s Sandringham Estate sunt în toi. Există mâncare și băutură, trageri cu arma și vânătoare. Diana știe jocul. Dar anul acesta lucrurile vor fi profund diferite. Filmul SPENCER este o închipuire a ceea ce s-ar fi putut întâmpla în acele câteva zile fatidice.

Regizat de Pablo Larraín
Scris de Steven Knight
În rolurile principale sunt Kristen Stewart, Jack Farthing, Sally Hawkins, Timothy Spall, Sean Harris


Trailer la filmul "Spencer" - 2021

Trimiteți un comentariu

0 Comentarii