Header Ads Widget

Severance (Serial Apple 2022) trailer și detalii

Serial dramă și thriller "Severance" 2022, cu actorii Adam Scott, Patricia Arquette și Dichen Lachman. Trailer oficial, descriere, dată de lansare, episoade și actorii care joacă în serialul "Despărțirea".


Despre serialul Severance

Severance este un serial de televiziune thriller creat de Dan Erickson și regizat de Ben Stiller, Aoife McArdle. În rolurile principale îi găsim pe actorii Adam Scott, Patricia Arquette și Dichen Lachman, alături de Christopher Walken, John Turturro, Britt Lower, Zach Cherry, Jen Tullock și Tramell Tillman.


Serialul este produs de companiile Endeavor Content și Red Hour Films, și va avea premiera pe internet, pe platforma Apple TV+ pe 18 februarie 2022.


Sinopsis la serialul Severance

Mark conduce o echipă de lucrători la birou ale căror amintiri au fost împărțite chirurgical între viața profesională și viața personală. Când un coleg misterios apare în afara serviciului, începe o călătorie pentru a descoperi adevărul despre joburile lor.





Actorii principali în distribuția serialului Severance

Adam Scott, Patricia Arquette, Dichen Lachman, Christopher Walken, John Turturro, Britt Lower, Zach Cherry, Jen Tullock, Tramell Tillman, Marc Geller, Sydney Cole Alexander, Mark Kenneth Smaltz, Yul Vazquez, Nikki M. James, Annie McNamara, Nora Dale, Donald Webber Jr., Cassidy Layton, Ethan Flower, Edward Brence

Regizori: Ben Stiller, Aoife McArdle

Creatori: Dan Erickson

Genul filmului serial: Dramă, Mister, Thriller, Seriale 2022

Număr de episoade pe sezon: 9 episoade

Data de lansare serial: 18 februarie 2022 în America pe platforma Apple TV+

Lansare serial în România: Nu sunt informații despre lansarea serialului în România

Cunoscut și ca: Despărțirea

Producători: Endeavor Content, Red Hour Films

Distribuitor: Apple TV+

Țara: SUA

Este serialul Severance pe Netflix

Din păcate serialul încă nu este disponibil pe Netflix. Urmăriți în continuare site-ul nostru pentru a afla dacă serialul va intra pe Netflix.


Descriere serial Severance

De la Ben Stiller și creatorul Dan Erickson, serialul Severance se concentrează în jurul lui Mark Scout (Adam Scott), un lider al unei echipe de lucrători de birou ale căror amintiri au fost împărțite chirurgical între munca și viața personală.

Acest experiment de „echilibrul dintre viața profesională și viața privată” este pus sub semnul întrebării, deoarece Mark se află în centrul unui mister nedezvăluit care îl va forța să se confrunte cu adevărata natură a muncii sale... și a lui însuși.



Trailerul filmului serial Severance 2022 Despărțirea


Trimiteți un comentariu

0 Comentarii