Header Ads Widget

Murderville (Serial Netflix 2022) trailer și detalii

Serial Netflix de comedie și polițist "Murderville" 2022, cu actorii Will Arnett, Lilan Bowden și Haneefah Wood. Trailer oficial, descriere, dată de lansare, episoade și actorii care joacă în serialul "Murderville".


Despre serialul Netflix, Murderville

Murderville este un serial de televiziune american din genul comedie, crime și mister, bazat pe serialul de televiziune BBC Three Murder in Successville. Murderville este produs de Electric Ave, Abominable Pictures, Artists First și Sony Pictures Television. Showrunner-ul este scriitorul Krister Johnon, câștigător al unui premiu Emmy, iar regizori sunt Iain Morris și Brennan Shroff.


Serialul Murderville este format din șase episoade și va avea premiera pe 3 februarie 2022 pe platforma Netflix.

Sinopsis serial Murderville

O comedie polițistă de improvizație în care excentricul detectiv Terry Seattle face echipă cu celebrități neștiutoare pentru a investiga o serie de crime.





Actorii principali ai serialului Murderville

Will Arnett, Lilan Bowden, Haneefah Wood, Philip Smithey, Mary Hollis Inboden, John Ennis, John Paul Batista, Ralph Lammie Jr., Kumail Nanjiani, Annie Murphy, Sharon Stone, Ken Jeong, Alison Becker, Conan O'Brien, David Wain, Marshawn Lynch, Samantha Cutaran, DeMorge Brown, Shay Ali, Owen Burke, Brandilyn Cheah

Regizori: Iain Morris, Brennan Shroff

Creatori: Krister Johnon

Genul filmului serial: Comedie, Crime, Mister, Seriale Netflix 2022

Număr de episoade pe sezon: 6 episoade

Data de lansare serial: 3 Februarie 2022 pe Netflix

Lansare serial în România: 3 Februarie 2022 pe Netflix

Unde poate fi văzut serialul în România: pe Netflix

Cunoscut și ca: Murdertown

Producători: Electric Ave, Abominable Pictures, Artists First și Sony Pictures Television

Distribuitor în România: Netflix

Țara: SUA

Este serialul Murderville pe Netflix

Da, serialul este disponibil pe Netflix. Serialul poate fi vizionat aici pe Netflix.


Descriere serial Murderville:

Faceți cunoștință cu detectivul senior Terry Seattle (Will Arnett), Divizia Omucideri. Pentru Terry, fiecare zi înseamnă un nou caz de crimă și o nouă vedetă invitată ca partener. Dar iată problema: vedeta invitată a fiecărui episod nu i se dă scenariul. Ei habar nu au ce li se va întâmpla. Împreună, vedeta invitată și Terry Seattle vor trebui să-și improvizeze drumul prin caz... dar va fi la latitudinea fiecărui invitat celebru să numească criminalul. Alăturați-vă lor în timp ce scot un bilet doar dus către Murderville. Comedia cu șase episoade de crime procedurale are premiera globală pe Netflix pe 3 februarie 2022.


Trailer subtitrat în română la filmul serial de comedie Murderville (2022) produs de Netflix


Trimiteți un comentariu

0 Comentarii