Header Ads Widget

Tick, Tick... BOOM! (Trailer Film Netflix 2021)

Trailer la filmul biografic muzical produs de Netflix "tick, tick... BOOM!" 2021 cu actorii: Andrew Garfield, Alexandra Shipp și Robin de Jesus. Descriere și dată de lansare pentru filmul "tick, tick... BOOM!".

Pe scurt despre filmul Tick, Tick... BOOM!: Tick, Tick... Bum! (stilizat ca tick, tick... BOOM!) este un film dramă muzical biografică american din 2021, regizat de Lin-Manuel Miranda (în debutul său în regie), după un scenariu de Steven Levenson, bazat pe muzicalul de scenă cu același nume de Jonathan Larson. Filmul îi are în distribuție pe Andrew Garfield, Robin de Jesús, Alexandra Shipp, Joshua Henry, cu Judith Light și Vanessa Hudgens.

Tick, Tick... Bum! a avut premiera mondială la AFI Fest pe 10 noiembrie 2021 și a început o lansare limitată în cinematografe pe 12 noiembrie 2021, înainte de a fi difuzat pe Netflix pe 19 noiembrie 2021. Filmul a primit recenzii în general pozitive din partea criticilor, cu laude pentru performanța lui Garfield și secvențele muzicale. A fost desemnat unul dintre cele mai bune filme din 2021 de Institutul American de Film și a fost nominalizat la cea de-a 79-a ediție a premiilor Globul de Aur 2022 pentru cel mai bun film - muzical sau comedie și cel mai bun actor într-un film - muzical sau comedie (Andrew Garfield).

Sinopsis: În pragul împlinirii a 30 de ani, un tânăr compozitor de teatru promițător navighează în dragoste, prietenie și presiunile vieții ca artist în New York City.Distribuție Actori: Andrew Garfield, Alexandra Shipp, Robin de Jesus, Vanessa Hudgens, Joshua Henry, Jonathan Marc Sherman, Michaela Jaé (MJ) Rodriguez, Ben Ross, Judith Light, Bradley Whitford, Laura Benanti

Regizor: Lin-Manuel Miranda

Scenarist: Steven Levenson

Genul filmului: Biografic, Dramă, Muzical, Filme Netflix 2021

Data de lansare: 10 Noiembrie 2021 (AFI Fest)

Premiera în România: 19 Noiembrie 2021 pe Netflix

Descriere film "tick, tick... BOOM!": Continuarea filmului „Filmul îl urmărește pe Jon (Andrew Garfield), un tânăr compozitor de teatru care așteaptă mesele la un restaurant din New York în 1990, în timp ce scrie ceea ce speră că va fi următorul mare musical american. Cu câteva zile înainte de a-și prezenta munca într-o performanță de succes, Jon simte presiunea de peste tot: de la iubita lui Susan, care visează la o viață artistică dincolo de New York; de la prietenul său Michael, care a trecut de la visul său la o viață de securitate financiară; în mijlocul unei comunități artistice devastată de epidemia de SIDA. Cu ceasul ticand, Jon se afla la o rascruce si se confrunta cu intrebarea pe care toata lumea trebuie sa o ia in calcul: Ce trebuie sa facem cu timpul pe care il avem?

Vezi și lista cu toate filmele care vor apare pe Netflix în 2021.

Trailer cu traducere în română la filmul netflix "Tick, Tick... BOOM!" - 2021

Trimiteți un comentariu

0 Comentarii