Header Ads Widget

Rezumat sezonul 1 al serialului Emily in Paris - ultimele 3 episoade

Recapitulare la episoadele 8, 9 și 10 ale sezonului 1 din serialul american Emily in Paris. Cum astă-seară intră pe Netflix al doilea sezon al serialului Netflix Emily în Paris, ne-am gândit că ar fi bine să citiți un mic rezumat la ultimele 3 episoade din primul sezon al serialului Emily in Paris, pentru a vă pune la curent cu ce s-a întâmplat în finalul primului sezon.

Serialul îi are în rolurile principale pe actorii Lily Collins, Philippine Leroy-Beaulieu, Ashley Park, Lucas Bravo, Samuel Arnold, Bruno Gouery, Camille Razat și William Abadie



Sezonul 2 al serialului Emily în Paris intră astăzi pe Netflix și poate fi văzut aici pe platforma Netflix.

Recapitulare episodul 8 sezonul 1 al serialului Emily în Paris
Camille o invită pe Emily la prânz și o întreabă dacă Savoir ar putea prelua ca client podgoria de șampanie a familiei ei. Prietena lui Mindy și cele cinci domnișoare de onoare ale ei sunt la Paris pentru cumpărături de rochii de mireasă. Camille o invită pe Emily să-i cunoască familia la castelul lor. Gabriel o surprinde pe Emily alăturându-se lor pentru călătoria de weekend, ceea ce o face pe Emily să se simtă incomod. Emily face un tur al cramei și îl întâlnește pe fratele mai mic al lui Camille, Timothée. Gabriel refuză oferta mamei lui Camille de a-i da un împrumut pentru afaceri. Într-un club în care prietenele lui Mindy petrec, o forțează pe aceasta să urce pe scenă și să cânte melodia pe care a scris-o la Chinese Popstar. Înapoi la castel, Camille și mama ei se ceartă, așa că Emily se refugiază lângă piscină, unde i se alătură Timothée. Ei beau șampanie și în cele din urmă fac sex. La micul dejun, află că Timothée nu este fratele la care se referea Camille, ci fratele ei mai mic, în vârstă de 17 ani. Emily îl întâlnește pe Théo, fratele mai mare și mai apropiat de vârsta lui Camille. Emily are în sfârșit ocazia de a-și prezenta ideea mamei lui Camille.

Recapitulare episodul 9 sezonul 1 al serialului Emily in Paris
Sylvie nu este impresionată de ideea lui Emily de a comercializa șampania familiei lui Camille. Emily o întâlnește pe Judith Robertson, care este membră a American Friends of the Louvre (AFL). Ea este conștientă de asocierea lui Emily cu Pierre Cadault și întreabă dacă Pierre ar putea fi dispus să doneze o rochie pentru a fi scoasă la licitație la beneficiul de strângere de fonduri AFL. Emily îl sună pe Mathieu Cadault pentru a aranja o întâlnire pentru a-l putea întreba despre donația rochiei. Aceștia sunt de acord să se întâlnească la un vernisaj de artă la galeria lui Camille. Sylvie și Luc ajung și ei la deschidere pentru a o întâlni pe Camille. La licitația AFL, Grey Space, care este format din doi designeri de modă de avangardă, apar și licitează pentru rochia lui Pierre. În timp ce Emily prezintă rochia pe scenă, Grey Space o împușcă cu vopsea ca o cascadorie publicitară care șochează publicul. A doua zi, cascadoarea este prezentată în toate ziarele și în online. Pierre este trist și se duce în pat. Emily îl vizitează pentru a încerca să învârtă incidentul în mod pozitiv, dar fără rezultat. În timp ce părăsește casa lui Pierre, se întâlnește cu Mathieu care încearcă s-o seducă.

Recapitulare episodul 10 sezonul 1 al serialului Emily în Paris
Mathieu o ia pe Emily la o întâlnire. O croazieră cu barca pe Sena, apoi îi arată priveliștea Parisului din apartamentul lui, întâlnirea lor este întreruptă de un apel de la Pierre care amenință că îi va anula prezentarea de modă. Pierre stă ascuns în atelierul său și nu va arăta nimănui noua sa colecție. Sylvie o învinuiește pe Emily că i-a zdruncinat încrederea lui Pierre și o concediază. Colegii lui Emily o informează că în Franța poate fi un proces lung și anevoios să concediezi un angajat. Pentru a-și realiza visul de a-și deschide propriul restaurant, Gabriel decide să se mute înapoi în Normandia. A doua zi, Emily este sunată de Mathieu să vorbească despre situație și îi spune că Pierre a cerut să o vadă. Sylvie aude asta și merge cu Emily să-l vadă pe Pierre. La atelier, ei văd o rochie din noua colecție a lui Pierre. Pierre îi ordonă lui Mathieu să-i găsească un nou loc. Mindy este de acord să cânte la un bar două nopți pe săptămână, dar când le spune angajatorilor, aceștia o concediază, așa că se mută cu Emily. Având nevoie de un loc pentru a-și lansa prezentarea de modă, Pierre confiscă fosta sa locație pentru a-și arăta noua colecție de rochii pe care publicul o iubește și îl face toastul Săptămânii Modei. Pentru a sărbători, Emily găzduiește o cină la restaurantul lui Gabriel pentru Mathieu și Pierre.

Trimiteți un comentariu

0 Comentarii