Header Ads Widget

Emily în Paris (Serial Netflix 2020) Emily in Paris trailer și detalii

Serial de comedie romantică "Emily în Paris" 2020, cu actorii Lily Collins, Philippine Leroy-Beaulieu și Ashley Park - Trailer oficial, descriere, dată de lansare, episoade și actorii care joacă în serialul "Emily in Paris".

Pe scurt despre serialul Netflix, Emily în Paris: Emily in Paris este un serial de televiziune de comedie-dramă american-franceză creat de Darren Star și care a avut premiera pe Netflix pe 2 octombrie 2020.

Serialul o are în rolul principal pe Lily Collins în rolul Emily, o americancă care se mută la Paris pentru a oferi un punct de vedere american lui Savoir, o firmă de marketing franceză. Acolo, ea se luptă să reușească la locul de muncă în timp ce caută dragoste și experimentează o ciocnire culturală cu educația ei „plictisitoare” și banală din Vestul Mijlociu din SUA. De asemenea, mai joacă Ashley Park, Philippine Leroy-Beaulieu, Lucas Bravo, Samuel Arnold, Camille Razat și Bruno Gouery.

În noiembrie 2020, serialul Emily în Paris a fost reînnoit pentru un al doilea sezon de Netflix, iar filmările au început în mai 2021. Al doilea sezon al serialului Emily in Paris este programat să aibă premiera pe 22 decembrie 2021.
Vedeți mai jos trailerul sezonului 2 al serialului Emily in Paris.



Actorii principali ai serialului Emily in Paris:
Lily Collins, Philippine Leroy-Beaulieu, Ashley Park, Lucas Bravo, Samuel Arnold, Bruno Gouery, Camille Razat, William Abadie, Kate Walsh, Arnaud Viard, Lucien Laviscount

Regizori: Andrew Fleming

Creatori: Darren Star

Genul filmului serial: Comedie, Dramă, Romantic

Număr de episoade pe sezon: 10 episoade

Data de lansare serial: 2 octombrie 2020 pe Netflix

Lansare serial în România: 2 octombrie 2020 pe Netflix

Cunoscut și ca: Emily

Producători: Darren Star Productions, Jax Media, MTV Entertainment Studios

Distribuitor în România: Netflix

Țara: Franța, SUA

Descriere serial Emily in Paris: Emily, o directoare de marketing ambițioasă de 20 de ani și ceva din Chicago, primește în mod neașteptat jobul de vis la Paris, când firma unde lucrează achiziționează o companie franceză de marketing de lux - și are sarcina de a-i reînnoi strategia de socializare. Noua viață a lui Emily la Paris este plină de aventuri îmbătătoare și provocări surprinzătoare, în timp ce jonglează cu câștigarea inimilor colegilor ei de muncă, să-și facă prieteni și să navigheze în noi romanțe.

Trailer subtitrat în română la filmul serial Emily în Paris (2020) Emily în Paris


Emily în Paris: Sezonul 2 | Trailer oficial | Netflix
De sărbători, spune „da” și urmează-ți inima! Emily în Paris revine cu un nou sezon pe 22 decembrie 2021, doar pe Netflix.


Trimiteți un comentariu

0 Comentarii