Header Ads Widget

Halo (Serial Paramount+ 2022) trailer și detalii

Serial de acțiune "Halo" 2022, cu actorii Pablo Schreiber, Natascha McElhone și Yerin Ha - Trailer oficial, descriere, dată de lansare, episoade și actorii care joacă în serialul "Halo".

Pe scurt despre serialul Halo: Halo este un viitor serial american de televiziune științifico-fantastic, creat de Kyle Killen și Steven Kane pentru serviciul de streaming Paramount+ și bazat pe franciza de jocuri video cu același nume. Este produs de Amblin Television, 343 Industries, Showtime Networks, One Big Picture și Chapter Eleven și urmărește un război din secolul al 26-lea dintre Comandamentul Spațial al Națiunilor Unite și Alienul Pact.

Pablo Schreiber și Jen Taylor joacă rolul Master Chief Petty Officer John-117 și Cortana, aceasta din urmă reluând rolul ei din seria de jocuri video și li se alătură Natascha McElhone, Yerin Ha, Charlie Murphy, Shabana Azmi, Bokeem Woodbine, Kate Kennedy, Natasha Culzac și Bentley Calu. Crearea serialului de televiziune Halo a început în 2015. Killen a fost angajat în iunie 2018, iar serialul a fost anunțat oficial cu o comandă de 10 episoade pentru Parmount+. Filmările au început în Ontario, Canada, în octombrie 2019, deși post-producția pentru primele cinci episoade a fost afectată din cauza pandemiei COVID-19. Refilmările pentru episoade sunt în prezent planificate.

Serialul de acțiune sf Halo este de așteptat să fie lansat la începutul anului 2022.



Actorii principali ai serialului Halo:
Pablo Schreiber, Natascha McElhone, Yerin Ha, Charlie Murphy, Jen Taylor, Shabana Azmi, Bokeem Woodbine, Kate Kennedy, Natasha Culzac, Bentley Calu, Olive Gray, Danny Sapani, Ryan McParland, Casper Knopf

Regizori: Jonathan Liebesman, Otto Bathurst

Creatori: Steven Kane, Kyle Killen

Genul filmului serial: Acțiune, Aventuri, SF

Număr de episoade pe sezon: 9 episoade

Data de lansare serial: 2022 - Paramount+

Lansare serial în România:

Cunoscut și ca:

Producători: 343 Industries, Amblin Television, Chapter Eleven, Microsoft Studios, One Big Picture, Showtime Networks

Distribuitor: Paramount+ în SUA, CBS Studios International în restul lumii

Țara: SUA

Descriere serial Halo: Halo urmărește „un conflict epic din secolul al 26-lea între umanitate și o amenințare extraterestră cunoscută sub numele de Covenant. Halo va împleti povești personale cu acțiune, aventură și o viziune bogat imaginată asupra viitorului”.

Serialul Halo va fi difuzat în 2022, exclusiv pe Paramount+.

Serialul îi are în roluri principale pe Pablo Schreiber (Master Chief, John-117), Natascha McElhone (Dr. Halsey), Jen Taylor (Cortana), Bokeem Woodbine (Soren-066) și alții.

Trailerul filmului serial Halo (2022)

Trimiteți un comentariu

0 Comentarii