Header Ads Widget

Armata celor morți (Trailer Film Netflix 2021) Army of the Dead

Trailer la filmul horror cu zombi produs de Netflix "Armata celor morți" 2021 cu actorii: Dave Bautista, Ella Purnell și Omari Hardwick. Descriere și dată de lansare pentru filmul "Army of the Dead".

Pe scurt despre filmul Armata celor morți: Armata celor morți este un film american din 2021, regizat de Zack Snyder, după un scenariu pe care l-a scris împreună cu Shay Hatten și Joby Harold, bazat pe o poveste creată de el. Filmul are o distribuție formată din Dave Bautista, Ella Purnell, Omari Hardwick, Ana de la Reguera, Theo Rossi, Matthias Schweighöfer, Nora Arnezeder, Hiroyuki Sanada, Tig Notaro, Raúl Castillo, Huma Qureshi și Garret Dillahunt. Filmul Armata celor morți produs de Netflix, urmărește un grup de mercenari care plănuiesc un jaf la un cazinou din Las Vegas în mijlocul unei apocalipse zombi.

Army of the Dead a fost lansat în cinematografe selectate din Statele Unite pe 14 mai 2021 și a fost lansat digital pe Netflix pe 21 mai. Criticii au lăudat filmul pentru umorul său și au descoperit că va atrage fanii „atât Snyder, cât și acțiunea în ansamblu, dar au criticat timpul lung de rulare al acestuia. A încasat 1 milion de dolari la box office și a devenit unul dintre cele mai vizionate filme originale Netflix, cu aproximativ 75 de milioane de spectatori. De asemenea, filmul a dat naștere unei francize constând din prequelul spin-off Armata hoților; un viitor serial în stil anime numit Lost Vegas; și o continuare directă a filmului original intitulat Planet of the Dead, care este în dezvoltare.



Distribuție Actori: Dave Bautista, Ella Purnell, Omari Hardwick, Ana de la Reguera, Theo Rossi, Matthias Schweighöfer, Nora Arnezeder, Hiroyuki Sanada, Tig Notaro, Raúl Castillo, Huma Qureshi, Garret Dillahunt

Regizor: Zack Snyder

Scenarist: Zack Snyder, Shay Hatten, Joby Harold

Genul filmului: Acțiune, Horror, Filme Netflix 2021, Filme cu zombi

Data de lansare: 14 Mai 2021 în cinematografe

Premiera în România: 21 Mai 2021 pe Netflix

Descriere film "Army of the Dead": Odată cu orașul abandonat, cu ziduri ridicate, Las Vegas invadat de zombi, după o greșeală dezastruoasă a guvernului, miliardarul magnat al cazinourilor, Bly Tanaka, își dă seama că a lăsat ceva în Sin City: 200 de milioane de dolari, mai exact. Deocamdată, munții lui de numerar sunt în siguranță în spatele seifului său impenetrabil al cazinoului; cu toate acestea, președintele SUA intenționează să bombardeze întreg orașul în mai puțin de 96 de ore. Acum, Tanaka este dispus să plătească 50 de milioane de dolari fostului mercenar decorat, Scott Ward, și echipei sale alese, pentru a recupera banii înainte ca bomba să distrugă orașul. Într-adevăr, aceasta este o ofertă care îi schimbă viața și pe care Scott nu o poate refuza; cu toate acestea, regulile s-au schimbat, iar hoarda de zombi pare să fie mai organizată decât s-ar fi așteptat. Dar, timpul se scurge. Se pot întoarce din Vegas întregi și bogați?

Vezi și lista cu toate filmele care vor apare pe Netflix în 2021.

Trailer cu traducere în română la filmul netflix "Armata celor morți" - 2021 - Army of the Dead

Trimiteți un comentariu

0 Comentarii