Header Ads Widget

Army of Thieves (Trailer Film Netflix 2021) Armata hoților

Trailer la filmul de acțiune horror produs de Netflix "Army of Thieves" 2021 cu actorii: Matthias Schweighöfer, Nathalie Emmanuel și Ruby O. Fee. Descriere și dată de lansare pentru filmul "Armata hoților".

Despre film: Armata hoțilot este un film de comedie din 2021, regizat de Matthias Schweighöfer, după un scenariu de Shay Hatten, bazat pe o poveste pe care a scris-o împreună cu Zack Snyder. Un prequel pentru filmul Armata celor morți, este a doua parte din franciza Army of the Dead; Filmul îl are în distribuție pe Matthias Schweighöfer, care își reia rolul lui Ludwig Dieter, alături de o distribuție secundară care îi include pe actorii Nathalie Emmanuel, Ruby O. Fee, Stuart Martin, Guz Khan și Jonathan Cohen.

Filmările au început în Germania și Republica Cehă în octombrie 2020 și s-au încheiat în decembrie 2020. Armata hoțilot a fost lansat digital pe 29 octombrie 2021, pe Netflix. A primit recenzii mixte de la critici.


Filmul spune povestea unui funcționar bancar pe nume Dieter, care este recrutat de o femeie misterioasă pentru a sparge trei seifuri celebre din Europa.

"Army of Thieves - Armata hoților" este un film cu limbaj vulgar și este adecvat pentru minorii cu vârsta peste 16 ani.

Distribuție Actori: Matthias Schweighöfer, Nathalie Emmanuel, Ruby O. Fee, Stuart Martin, Guz Khan, Jonathan Cohen, Noémie Nakai, Trent Garrett, John Bubniak, Jim High, Barbara Meier

Regizor: Matthias Schweighöfer

Genul filmului: Acțiune, Crime, Horror

Data de lansare: 29 Octombrie 2021 pe Netflix

Premiera în România: 29 Octombrie 2021 pe Netflix

Descriere film "Army of Thieves": Un film a cărui acțiune se petrece înainte de evenimentele din Armata morților și care se concentrează pe spărgătorul de seifuri german, Ludwig Dieter. Acesta conduce un grup de hoți începători într-o locație secretă în primele etape ale apocalipsei zombi.

Vezi lista cu toate filmele care vor apare pe Netflix în 2021.

Trailer cu traducere la filmul netflix "Army of Thieves" - 2021 - Armata hoților

Trimiteți un comentariu

0 Comentarii